Annonce
Holstebro

Mathiesen er udtaget til EM: - Løbet kan forme sig til hende

Pernille Mathiesen, som her er fotograferet under VM i 2018, skal i aktion, når der om få uger er EM i Frankrig. Foto: Heinz-Peter Bader
Annonce

Holstebro: Pernille Mathiesen er, ganske som ventet, en del af EM-truppen, som om to uger, den 27. august, skal i aktion til EM i linjeløb i Frankrig.

Her skal hun i aktion sammen med Julie Leth, Fie Østerby, Birgitte Krogsgaard Andersen, Amalie Didriksen og Cecillie Uttrup Ludwig.

Det er i den grad en stærk trup, som Holstebro-rytteren er en del af ifølge den danske landstræner.

- Vi har en virkelig stærk rytterkombination, og når vi er oppe mod de bedste europæiske nationer, er det nødvendigt at kunne spille flere kort og levere en holdindsats, siger landstræner, Tayeb Braikia, i en pressemeddelelse.

Det er på forhånd Cecilie Uttrup Ludwig, som spåes den bedste chance på ruten i franske Plouay, men det kan også sagtens blive et løb for Pernille Mathiesen.

- Vi har valgt at tage et par lette ryttere med som støtte til Cecilie Uttrup på stigningerne, men løbet kan også udforme sig, så tempostærke folk som Pernille Mathiesen og Julie Leth kan komme i spil, og vi ved jo, at Amalie Dideriksen er en mesterskabsrytter i verdensklasse, så vi har stor taktisk fleksibilitet, siger Tayeb Braikia.

Annonce
Annonce
Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Faerch kæmper om plastprisen

Struer

Værtshuset Bubsi er nu åbent igen

Annonce