Annonce
Lemvig

Matcher de nationale og regionale tilskud

Regionen giver to millioner kroner om året til Klimatorium, og det matcher Lemvig Kommune nu, så man står sammen som her ved første spadestik med regionsrådsformand Anders Kühnau, borgmester Erik Flyvholm og formanden for Lemvig Vand og Spildevand, Steffen Damsgaard. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Lemvig Kommune giver to millioner kroner om året til Foreningen Klimatorium
Annonce

Lemvig: Lemvig Kommune vil matche de tilskud, der kommer nationalt og regionalt til Klimatorium, så derfor har et enigt byråd nu besluttet, at man vil bidrage med to millioner kroner årligt til Foreningen Klimatorium. Det er én million kroner medlemsskab og det tilsvarende som udviklingsbidrag.

- Klimatorium er anerkendt lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. Internationalt er man ved at indgå et samarbejde med en tilsvarende institution på New Zealand. Nationalt har Folketinget efter ihærdig indsats fra et lokalt folketingsmedlem bidraget med 12 millioner kroner. Region Midtjylland giver to millioner kroner om året, og så er det vigtigt, at vi lokalt viser, at vi er med på samme niveau, sagde borgmester Erik Flyvholm (V), da han begrundede, hvorfor man skulle bevilge pengene.

Det var der enighed om, at flere byrådsmedlemmer understregede det ambitiøse i, at Lemvig Kommune på denne måde engagerer sig i at arbejde med klimaudfordringer og klimamål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce