Annonce
Struer

Masser af aktivitet på trekanten for en dag

Treakanten får masser af liv torsdag 9. juli med en række aktiviteter for store og små. Foto: Struer Kommune
Tomt og øde erstattes for en dag med aktiviteter for store og små på trekanten torsdag 9. juli

Struer: Området på trekanten/gammel havn omkring Amplified Views har længe stået tomt og øde hen.

Som en del af udviklingsplanen for havnen i Struer er der nu fokus på, at området kan bruges til at afprøve projekter og aktiviteter på havnen.

I år er der sat to sidedørscontainere på, der kan bruges som scenerum eller præsentationsrum for musik, teater, udstillinger eller lignende. Containerne kan bruges af alle, som ønsker at lave et arrangement på havnen i Struer.

Annonce

Der er også lavet byhaver på havnefronten. Indtil nu omfatter det otte plantekasser, som kan bruges til plantning af krydderurter, pynteblomster, eller hvad borgerne i Struer finder interessant.

De fire af kasserne er allerede indviet af Haveselskabet Struer, de fire resterende står parat til plantning. Ønsker du at plante i en kasse, men ønsker hjælp til opgaver står Haveselskabet Struer parat med vejledning.

Mad over bål

Der er også opsat en pergola som skal fungere som centrum for et rekreativt miljø med borge og bænke eller bålfade til grill på havnearealet.

Området er åbent for alle, du skal du medbringe dit eget kul/brænde til optænding, hvis du ønsker at bruge grillerne.

Torsdag 9. juli kan man på området kl. 10 - 14 gratis opleve Strandet Lab.

Her vil der blive fortalt om havplast, og hvordan havplast kan blive til farverige nøgleringe. Man kan selvfølgelig også lave sin egen, som man kan tage med hjem. Arrangementet egner sig både for børn og voksne.

Kl. 12 - 16 er der musikalsk legestue med Stine Ejsing, der inviterer indenfor til en legestue fyldt med musikinstrumenter, tørklæder og balloner, og lege til musik. Børnene kan medbringe toiletruller eller små plastikflasker, så de kan lave deres eget instrument.

Michelin-kokken Jesper Krabbe inviterer kl. 15 - 17.30 børn til at lave mad over bål herunder optænding, klargøring af råvarer og så videre. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via Struer Biblioteks hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce