Erhverv

Martin fra Brotorvet banker giganterne

Martin Hansen er glad for, at den nystartede virksomhed, Joybuggy.dk, er blevet kåret som årets e-handler. Foto: JoyBuggy
Martin Hansen fra Holstebro etablerede i sommeren 2018 firmaet JoyBuggy, der sælger spil på nettet. Det er gået meget hurtigt fremad, og han er netop blevet kåret som årets e-handler i konkurrence med Power og Elgiganten.

Holstebro: E-handlen vokser massivt. Det samme gør konkurrencen, når det gælder salg af de mest attraktive varer på nettet.

Mange bruger pris- og sammeligningstjenesten, pricerunner.dk, når de er på jagt efter et godt tilbud. Pricerunner.dk har netop kåret årets e-handler inden for en lang række kategorier. Og store velkendte navne som Whiteaway, Boozt, Coolshop og Coop er med på vinderlisten. Der er kåret vindere i 18 kategorier.

Men som vinder af kategorien, spilkonsoller og spil, dukker et mindre kendt mærke op. Vinderen blev JoyBuggy.dk, der har kontor på Brotorvet i Holstebro.

Det er 29-årige Martin Hansen, der er manden bag virksomheden, der er under et år gammel. Men firmaet har allerede slået sit navn fast.

- Det er helt vildt, at vi kunne vinde. Det burde ikke kunne lade sig gøre. Vi er oppe mod giganter som Power, Elgiganten og en række andre. Jeg er meget stolt og glad for prisen, siger indehaver Martin Hansen, der startede virksomheden i sommeren 2018.

- Det er gået meget hurtigt fremad. Det første halve år havde vi en omsætning på 950.000 kroner, og de første fire måneder af 2019 er også gået rigtig godt, og vi er på en omsætning på 800.000 kroner, siger Martin Hansen, der mener, at han slår konkurrenterne på hurtighed.

Udvidelse

Det tager meget kort tid at finde et spil og købe det på nettet. Køberen skal blot skrive sin mailadresse, et telefonnummer og betale for varen, inden kunden har en kode, så han kan komme i gang med at spille.

Det er først og fremmest Martin Hansen, der styrer virksomheden. Han får dog lidt hjælp fra sin kæreste. Privat bor de i Hornshøj, mens forretningen udelukkende foregår fra kontoret på Brotorvet.

- Jeg er på udkig efter en medarbejder. Det skulle der være plads til, hvis udviklingen fortsætter, siger Martin Hansen, der bestemt ikke har fortrudt, at han tog chancen og etablerede sin egen virksomhed for ni måneder siden.

0/0
Annonce
Erhverv

Vestjysk maskinforhandler måtte sælge ud for at bevare lokalt John Deere-salg

Erhverv

Profil Møbler lukker og flytter sydpå

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Erhverv

Dyb frustration: Nej til ny vej ind på Gimsinglundvej

Erhverv For abonnenter

4 gode tips, hvis man ønsker at tabe sig

Erhverv For abonnenter

Godt for svinebønder - skidt for forbrugerne: Syge grise i Kina udløser eksplosive prishop

Prisen på svinefars til frikadeller og nakkekoteletter til grillen har taget et ordentligt spring opad i de seneste uger, og forklaringen skal findes i Kina. Sådan lyder det samstemmende fra de to største dagligvarekæder Coop og Salling Group. Hos Coop melder informationsdirektør Jens Juul Nielsen om prisstigninger på svinekød på 10 procent. I Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, melder pressechef Kasper Reggelsen ligeledes om højere priser på produkter, der indeholder svinekød. Kina, som er verdens største producent og forbruger af svinekød, er lammet af den alvorlige afrikanske svinepest, der vurderes at have ramt næsten en tredjedel af den kinesiske produktion. - Det er på en trist baggrund, men det er en stor fordel for de danske svineproducenter, der har set en meget kraftig stigning i noteringen på svinekød, siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Seges, landbrugets videnshus i Aarhus. Efter katastrofalt lave priser i 2018, der kastede mange svineproducenter ud i konkurs, er prisen steget voldsomt siden nytår. Ved indgangen til 2019 fik en landmand 8,30 kroner pr. kilo gris, der blev leveret til slagterikoncernen Danish Crown. I denne uge lå prisen på 10,80 kroner, og mandag stiger den yderligere til 11,10 kroner pr. kilo. Det er en stigning på 34 procent siden nytår. - Vi skal tilbage til 2001 for at se en tilsvarende kraftig stigning, så det er helt ekstraordinært. Vi forventer også, at priserne vil forblive på et højt niveau og måske endda stige yderligere, inden man får styr på det i Kina, siger Klaus Kaiser.

Erhverv

Appel til politikerne: Landbruget vil gerne være grønnere, men det kræver hjælp

Erhverv

Her er Østjyllands bedste iværksættere

Erhverv

Åbner kontor i Struer: Dorte vil hjælpe små og mellemstore virksomheder

Annonce