Annonce
HB

Martin A om oprykningsbrag: - Vi er sultne efter de her kampe

HB-keeper Martin Andersen er en af de mest rutinerede spillere i truppen. Han glæder sig til kampene mod Silkeborg, som kommer til at afgøre, om Holstebro Boldklub efter en del års pause igen kan kalde sig for et 2. divisionshold. Foto: Morten Stricker
Det bliver den største kamp i nyere tid for HB, når de skal møde Silkeborg KFUM i to oprykningskampe om billetten til 2. division. Der er en kæmpe sult i truppen forud for kampen, fortæller HB-målmand Martin Andersen.
Annonce

Holstebro: Endelig kom der noget, der mindede om en afgørelse.

Hvis ellers genåbningen af samfundet går som forventet, så skal Holstebro Boldklub møde Silkeborg KFUM over to kampe. Først i Silkeborg den 20. juni og så eventuelt i Holstebro den 27. juni. Da HB er ét point foran Silkeborg i det indbyrdes regnskab vil blot en enkelt sejr i de to kampe være nok.

- Silkeborg har forstærket sig gevaldigt henover pausen. Der venter os en svær opgave, men vi glæder os helt vildt til kampen og til at se, hvor vi står, siger Martin Andersen.

Silkeborg har blandt andet præsenteret de tidligere superligaprofiler Dennis Flinta og Frank Hansen, som til sammen har præsteret i omegnen af 600 superligakampe, mens holdets topscorer i efterårssæsonen og tidligere superligatopscorer, Thomas Dalgaard, til gengæld er stoppet i klubben.

HB slog dog Silkeborg i begge opgør i efteråret. Først med 7-1 i sæsonpremieren og senere en meget tættere kamp i Silkeborg, som HB vandt 2-1. Martin Andersen forventer et intenst opgør.

- Der vil helt sikkert være både spænding og nervøsitet, men jeg synes, at vi har en rigtig fin sammensætning i truppen. Vi er alle sammen sultne efter de her vigtige kampe, og jeg synes, at vi i sidste halvsæson beviste, at vi ikke er et hold, der falder sammen, siger Martin Andersen.

For målmanden kan det godt føles som om, at der er længe til den 20. juni, hvor den oprykning, som klubben har hungret efter, bliver sat i spil.

- Skulle vi spille i morgen, så ville jeg også være klar til det, siger Martin Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce