Annonce
Vinderup

Marinaens musik-kutter sprunget læk

Musikkutteren er sprunget læk i Handbjerg Marina. Foto: Jørgen Lunding
Musikkutteren i Handbjerg står under vand.
Annonce

Handbjerg: Når sommeren kommer til Handbjerg, bliver der sat gang i musik på marinaen. Koncerterne, der skal forsøge at skabe mere liv på marinaen, foregår hver fredag, hvor der bliver spillet musik fra Musikkutteren, der ligger til ved kajen ud for restaurant Pavillonen.

Men nu er Musikkutteren sprunget læk.

- Det skete i mandags, og hun lagde sig ned i løbet af få minutter, så var rælingen under vand, siger havnefoged Jørgen Lunding.

Men når det nu skal være - så er timingen faktisk ikke helt skidt.

I år blev første koncert spillet den 29. maj. Midt på sommeren holder koncerterne en tre-ugers pause, da der i højsæsonen ikke er brug for musik til at trække folk til, og derfor kan der spares lidt på koncerterne. Og det er altså i denne pause, at Musikkutteren har valgt at "lægge sig".

- Så det er da lidt held i uheld, at det var nu, siger havnefogeden, der kan fortælle, at det ikke er første gang kutteren er sunket. Det gjorde den ligeledes, da den lå i Lemvig Havn for nogle år siden.

Fredag skal kutteren forsøges at hæves op med luftpuder.

- Når der er lavvande, forsøger vi at hæve den op. Så sætter vi nogle store pumper ned og ser, om vi kan tømme hende hurtigere, end vandet kommer ind, og så få sat en prop i, der hvor hun er sprunget læk, siger Jørgen Lunding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce