Annonce
Vinderup

Manglende medlemmer og aktiviteter: VisitVinderup drejer nøglen om

Det er slut med at sende turister til Hjerl Hede via VisitVinderup, da der ikke har været medlemmer nok til at holde turistforeningen i live. Foto: Morten Stricker.
VisitVinderup har brugt det meste af 2019 på at lukke turistforeningen. Nu er de sidste opgaver afsluttede og foreningen lukker og slukker.
Annonce

Vinderup: Siden februar har opgaven for VistVinderup ikke været at vise området frem for turister. Det har derimod handlet om at få lukket hjemmesider, aftaler med abonnenter, og hvad der ellers har været af oprydningsarbejde. Det skyldes, at det på en generalforsamling blev besluttet, at turistforeningen måtte lukke.

Det er et faldende antal aktiviteter og færre medlemmer, der har betydet, at håndklædet måtte kastes i ringen, og nu er lukningen en realitet.

- Der har ikke været meget aktivitet, siden vi fik frataget vores støtte fra kommunen. Det er da træls, at det har været nødvendigt, men når der ikke er medlemmer tilbage, er der ingen grund til at fortsætte, siger Preben Christensen, der er kasserer i VisitVinderup.

Annonce

Donerer restformue

Foreningen besluttede, at de resterende penge skulle gå til projekter i og omkring Vinderup. Der bliver derfor sendt en check på 20.000 kroner afsted til Vinderup Lystanlæg.

- De er i gang med at renovere Lystanlægget, og vi synes, at det er en god opgave og en god ting for Vinderup, så det vil vi gerne bruge nogle penge på, siger Preben Christensen.

Udover Vinderup Lystanlæg går der 10.000 kroner til et stiprojekt, hvor der skal laves en beskrivelse af de cykel- og vandrestier, man kan finde ved Vinderup. Som en del af projektet bliver stierne tegnet ind på et kort, så turister kan få sig et overblik. Kortet kommer til at hedde Stubbergård Stierne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce