Annonce
Struer

Mangeårigt byrådsmedlem indlagt med Covid-19

Grethe Hestbech (SF) blev lørdag indlagt på Herning Sygehus og har fået konstateret Covid-19. Arkivfoto: Morten Stricker
Grethe Hestbech (SF), som i dag fylder 78 år, har siden lørdag været indlagt på Herning Sygehus
Annonce

Struer: Grethe Hestbech, der i adskillige år har siddet i byrådet i Struer for SF, blev i weekenden indlagt på Herning Sygehus, hvor hun fik konstateret Covid-19. Det bekræfter Renate Johansen, som er formand for SF Struers partiforening.

- Grethe har været syg i en længere periode og ind og ud af sygehuset for at blive undersøgt for forskellige ting, forklarer Renate Johansen, som har været tæt på forløbet og så sent som tirsdag aften talte med Grethe Hestbech over telefonen.

Lægerne er kommet frem til at behandle Grethe Hestbech for betændelse i rygsøjlen. I forbindelse med den behandling har hun haft besøg af en hjemmesygeplejerske, som i lørdags mente, at hendes tilstand forværredes.

Det fortæller Renate Johansen.

Grethe Hestbech blev derfor indlagt - også på grund af de symptomer, hun kunne berette om. Søndag formiddag kunne hun så ringe til Renate Johansen og fortælle, at hun oveni det med ryggen har Covid-19.

Grethe Hestbech blev ifølge Renate Johansen testet negativ for Covid-19 onsdag i den forgangne uge, men er nu altså blevet testet positiv.

- Da jeg snakkede med hende tirsdag aften, synes jeg, at hun havde det bedre, end inden hun kom ind, men hun er generelt meget svækket også på grund af behandlingen for betændelsen i rygsøjlen, siger Renate Johansen.

Og så er der hele uvisheden, som hun siger, men de har fået at vide, at det er en mildere grad af Covid-19, Grethe Hestbech har, og at hun kan blive udskrevet på fredag, hvis alt går, som det skal.

Det er i øvrigt netop i dag Grethe Hestbechs 78-års fødselsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce