Annonce
Struer

Mangeårig dagtilbudsleder stopper på Thyholm

Her er det Grethe Slyk bagerst i billedet i midten fra et besøg i Thyholm Dagtilbud i 2019. Arkivfoto: Morten Stricker
Grethe Slyk har søgt nye udfordringer i Skive Kommune.

Hvidbjerg: Thyholm Dagtilbud, som er at finde i Hvidbjerg, skal på jagt efter en ny dagtilbudsleder. Grethe Slyk har opsagt sin stilling og stopper med udgangen af februar.

Det fortæller Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for Skole og Dagtilbud i Struer Kommune.

- Hun er virkelig en af dem, der har været med til at tegne det område her i Struer Kommune, så det er et tab, at hun rejser, men sådan er det jo, lyder det fra centerchefen.

Grethe Slyk skal ifølge Jeanette Enevoldsen nu til at være leder i Skive Kommune, hvor hun blandt andet får ansvaret for tre børnehuse.

Hos Thyholm Dagtilbud betyder stoppet, at den pædagogiske leder på stedet bliver konstitueret leder, indtil der er fundet en ny, permanent leder.

Annonce

Lidt af en kabale

Jeanette Enevoldsen håber at have en ny leder til Thyholm Dagtilbud på plads pr. 1 april, men Grethe Slyks stop efterlader også et andet hul.

Hun er nemlig også konstitueret leder af Humlum Dagtilbud, hvor man dog lige nu arbejder på at blive til en landsbyordning med én fælles, øverste leder af både skole og dagtilbud.

- Vi er lige nu i gang med at ansætte en leder til landsbyordningen, og hvis det flasker sig, har vi en leder, der kan starte 1. marts, forklarer Jeanette Enevoldsen.

Det er med andre ord lidt af en kabale, som lige nu skal gå op, men centerchefen er fortrøstningsfuld.

Det var tirsdag formiddag ikke muligt at fange Grethe Slyk for en kommentar til jobskiftet, men lige så snart det lykkes, vil vi selvfølgelig følge op med det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce