Annonce
Struer

Mangeårig dagtilbudsleder stopper på Thyholm

Her er det Grethe Slyk bagerst i billedet i midten fra et besøg i Thyholm Dagtilbud i 2019. Arkivfoto: Morten Stricker
Grethe Slyk har søgt nye udfordringer i Skive Kommune.
Annonce

Hvidbjerg: Thyholm Dagtilbud, som er at finde i Hvidbjerg, skal på jagt efter en ny dagtilbudsleder. Grethe Slyk har opsagt sin stilling og stopper med udgangen af februar.

Det fortæller Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for Skole og Dagtilbud i Struer Kommune.

- Hun er virkelig en af dem, der har været med til at tegne det område her i Struer Kommune, så det er et tab, at hun rejser, men sådan er det jo, lyder det fra centerchefen.

Grethe Slyk skal ifølge Jeanette Enevoldsen nu til at være leder i Skive Kommune, hvor hun blandt andet får ansvaret for tre børnehuse.

Hos Thyholm Dagtilbud betyder stoppet, at den pædagogiske leder på stedet bliver konstitueret leder, indtil der er fundet en ny, permanent leder.

Annonce

Lidt af en kabale

Jeanette Enevoldsen håber at have en ny leder til Thyholm Dagtilbud på plads pr. 1 april, men Grethe Slyks stop efterlader også et andet hul.

Hun er nemlig også konstitueret leder af Humlum Dagtilbud, hvor man dog lige nu arbejder på at blive til en landsbyordning med én fælles, øverste leder af både skole og dagtilbud.

- Vi er lige nu i gang med at ansætte en leder til landsbyordningen, og hvis det flasker sig, har vi en leder, der kan starte 1. marts, forklarer Jeanette Enevoldsen.

Det er med andre ord lidt af en kabale, som lige nu skal gå op, men centerchefen er fortrøstningsfuld.

Det var tirsdag formiddag ikke muligt at fange Grethe Slyk for en kommentar til jobskiftet, men lige så snart det lykkes, vil vi selvfølgelig følge op med det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce