Annonce
Holstebro

Mandag leverede han historisk godt regnskab - i dag stopper han

Torben Villadsen stopper som direktør for Actona Company. Foto: Morten Stricker
Torben Villadsen stopper i Actona efter næsten 25 år, og Actona Company har allerede fundet den nye direktør.
Annonce

Tvis: "Villadsens vilde år."

Sådan lød overskriften på Dagbladet tirsdag, hvor direktør for Actona Company, Torben Villadsen, kunne præsentere virksomhedens bedste resultat nogensinde.

Trods corona og på trods af, at virksomheden i marts havde frygtet det værste og sendt halvdelen af medarbejderne hjem på lønkompensation.

I dag blev Villadsens år så bare endnu mere vildt.

Han har valgt at fratræde sin stilling på møbelvirksomheden, hvor han har været ansat i næsten 25 år.

- Jeg har gennem længere tid haft lyst til at have en lidt mere fri kalender og udfordre mig selv på en ny måde. Der er et godt og stærkt team i Actona, som skaber fantastiske resultater, og derfor føler jeg, at det er det rette tidspunkt til at give stafetten videre, siger 49-årige Torben Skov Villadsen i en pressemeddelelse.

Dagbladet har onsdag formiddag forgæves forsøgt at få en kommentar fra Villadsen.

Annonce

Tid til kone og virksomheder

I Torben Skov Villadsens tid i Actona Company A/S er virksomheden vokset fra 20 til 1.400 medarbejdere, men Torben Skov Villadsen mener stadig, at der er masser af potentiale for yderligere vækst.

Personligt glæder han sig dog til at få mere tid til sine andre interesser.

- Først og fremmest vil jeg glæde mig til at bruge mere tid sammen med min dejlige hustru Birgit. Derudover vil jeg bruge tiden på at udvikle de virksomheder, jeg allerede er medejer af i dag. Måske dukker der også nye spændende muligheder op, hvor jeg kan være med til at bidrage til en sund udvikling, siger Torben Skov Villadsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Kendt af bestyrelsen

Mens det udadtil kommer som en overraskelse, så har bestyrelsen i Actona haft god tid til at forberede sig.

Bestyrelsesformand i Actona Company og CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund, takker Torben Skov Villadsen for et særdeles godt samarbejde - og for den måde, som Villadsen har valgt at stoppe på:

- Torben delte sine tanker om, at han gerne ville forlade Actona for mange måneder siden. Men da coronakrisen ramte, lovede Torben at blive og gøre sit allerbedste for at styre Actona godt igennem krisen. Det viser alt om Torbens værdier og dedikation til virksomheden, siger Jesper Lund.

Tiden har Lund og bestyrelsen brugt til at finde en ny direktør, og her er valget faldet på den  nuværende CEO i Flügger Group, Jimmi Mortensen.

- Jeg er rigtig glad for, at Jimmi Mortensen har valgt at sige ja til udfordringen som ny CEO i Actona Company. For blot to dage siden kunne vi offentliggøre et nyt rekordoverskud for Actona Company, så han overtager det øverste ansvar for en sund og veldrevet virksomhed med masser af muligheder for fortsat vækst, siger Jesper Lund.

Jimmi Mortensen overtager posten som CEO i Actona Company senest per 1. april 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce