Annonce
Alarm 112

Mor og kæreste fængslet for vold mod barn på halvandet år

En kvinde på 22 og en mand på 35 år bliver fredag stillet for en dommer ved Retten i Esbjerg. De er sigtet for vold mod et barn på halvandet år. (Arkiv). Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Barn blev indlagt på hospitalet med brud. Nu er en kvinde og en mand anholdt og varetægtsfængslet.

I en sag om vold mod et lille barn er en kvinde og en mand fredag blevet varetægtsfængslet af Retten i Esbjerg.

Kvinden på 22 år er mor til barnet. Den 35-årige mand er hendes kæreste, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Barnet er halvandet år gammelt. Fredag i sidste uge blev det indlagt på Odense Universitetshospital med brud. Siden har Vejen Kommune anmeldt sagen til politiet, og det er mundet ud i anholdelse af de to.

Kvinden og manden er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelse om såkaldt kvalificeret vold - i daglig tale kaldet grov vold.

Af hensyn til den videre efterforskning af sagen og af hensyn til offeret ønskede anklagemyndigheden at holde retsmødet i Esbjerg bag lukkede døre.

Retsmødet er endt med, at såvel kvinden som manden er fængslet frem til 4. maj. De nægter sig skyldige, men har valgt ikke at kære afgørelsen til Vestre Landsret, oplyser politiet fredag eftermiddag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce