Annonce
Alarm 112

Mand fløjet til hospital i kritisk tilstand efter bilulykke

Fastklemt 26-årig mand er fløjet på hospitalet i kritisk tilstand efter bilulykke fredag aften.

Der er fredag aften sket en alvorlig færdselsulykke ved Roslev i Skive.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

En personbil med fører og passager er af ukendte årsager kørt af vejen.

Den 26-årig mand, der var fører af bilen, blev fastklemt og er fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby i kritisk tilstand.

Passageren, en 22-årig mand, er kørt med ambulance til sygehus i Viborg.

Vagtchef Lars Iven ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser natten til lørdag, at den 22-årige er blevet behandlet på skadestuen og er udskrevet igen.

- Vi ved endnu ikke, hvad der har forårsaget ulykken, siger han.

- Det er et solouheld, og vi har af gode grunde ikke afhørt føreren endnu, men vi har en bilinspektør på sagen.

En bilinspektører bliver tilkaldt, når der er alvorlig personskade, og vedkommende skal være med til at opklare, hvordan ulykken er sket.

Det sker blandt andet ved at undersøge både bilen og ulykkesstedets indretning.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce