Annoncørbetalt indhold

Man går aldrig galt i byen med en blomstergave

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kender du nogen, der skal glædes på en særlig dag eller muntres op i det til tider triste efterårsvejr? Der behøves ikke være nogen speciel grund til at sende en smuk hilsen afsted. Vi sætter alle sammen pris på at blive overrasket i vores hverdag af en sød hilsen. En unik buket eller en hyggeligt gavekurv kan altid muntre enhver op, og sprede glæde i alles hjem. Send blomstergaver til Holstebro eller Struer med hjælp fra Bloomit.


Annonce

Spred glæde med en buket af efterårets blomster 

Friske blomster er ikke kun kønne at kigge på, men kan også sprede glæde med deres dejlige duft. Bestil nemt en buket allerede i dag, og inviter efterårets smukke farver indenfor i dit hjem.

Ligegyldigt om du ønsker at sende en blomsterhilsen i forbindelse med din kollegas jubilæum, din vens fødselsdag eller bare ønsker at sende en sød hilsen til en, du har kær, står Bloomit klar til at hjælpe dig. Der behøves ikke være en speciel årsag til at sende en hilsen afsted. Du kan opmuntre med blomster hos dig selv eller sende blomster til en særlig person i dit liv.


Send en hyggelig gavekurv

Bloomit leverer unikke buketter og gavekurve til Holstebro og Struer ved hjælp af lokale blomsterhandlere. Det betyder, at du altid får de friskeste blomster og lækre, lokale delikatesser. Ved du, at modtageren elsker blomster og sødt, så er det oplagt at vælge en af de mange gavekurve, der både indeholder smukke blomster og udsøgt eksklusivt chokolade. Gavekassernes sammensætning kan være meget forskellig, så du kan få en gavekurv med blomster og alle de lækre delikatesser, du kan forestille dig, uanset om modtager er til lakrids, chokolade eller karamel. Der kan naturligvis også tilføjes en god flaske bobler, vin eller specialøl. Find den perfekte gavekurv til den specielle person i dit liv hos Bloomit. Du har naturligvis også mulighed for at tilføje et pænt kort til din ordre, så den heldige modtager får en sød eller sjov besked fra dig oveni en unik gave.


Bestil blomster til hele Danmark i dag

Bestiller du en blomsterhilsen hos Bloomit, støtter du ikke blot din lokale florist, men du kan også få leveret i hele landet. Hvis du bestiller inden deadline, kan din hilsen blive leveret samme dag, om det er i Holstebro eller København. Tjek deadline for dit postnummer på Bloomits forside.

Flere af Bloomits dygtige, lokale florister leverer også blomster på helligdage, f.eks. jul og påske, så du altid har mulighed for at sende en smuk buket eller en hyggelig gavekurv afsted. De leverer smukke hilsener til ethvert budget og stil. Derfor kan du altid finde den perfekte gave til den specielle person i dit liv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.