Annonce
Struer

Par havde udset sig et bestemt hus, men malermester fik dem på andre tanker: Jeg tænkte, at nu var det med at være hurtig

Da Svend Bøgh blev ringet op og spurgt, hvad han skulle have for at male huset som potentielle tilflyttere til Struer havde kig på at købe i Nygade, var han hurtig til at komme med et tilbud, de ikke kunne modstå:  - Hvis I køber mit, gør jeg det gratis. Foto: Morten Stricker
Malermester Svend Bøgh fik tilflyttere til at ændre kurs, da han blev bedt om en pris på at male hus for dem i Nygade: - Køber I mit, gør jeg det gratis

Struer: Malermester Svend Bøgh var både heldig og hurtig, da han i august fik en uventet chance for at få solgt sit hus i Fredensgade.

Kathrine Laursen og Frederik Heide var efter nogle år i København klar til rykke mod nordvest og flytte til Struer med parrets to børn, en to-årig søn og en lille datter på kun otte måneder.

De havde udset sig et hus i Nygade, og der var kun et par praktiske detaljer, der skulle afklares, inden de ville skrive under på købsaftalen.

Annonce

Så Kathrine Laursen kontaktede Svend Bøgh for at høre, hvad det skulle koste, at få ham til at gøre huset i Nygade klar til indflytning med nymalede vægge og glinsende klare paneler.

- Hvis I køber mit, gør jeg det gratis, lød det så i røret.

- Jeg tænkte, at nu var det med at være hurtig, fortæller Svend Bøgh.

Hurtigt salg

Han havde planer om at ville finde noget andet og fik sit hus vurderet af Nybolig i 2020.

- Det løb så ud i sandet. Det jeg havde kig på, var alligevel ikke det helt rigtige, fortæller han.

Men tanken om at sælge efter sine 20 år i huset i Fredensgade var modnet.

Jeg tænkte, at nu var det med at være hurtig,

Svend Bøgh, malermester, Graugaards Malerfirma, Struer

- Det er blevet for stort til mig, forklarer han.

Nu kom det så til at gå hurtigere, end han på nogen måde kunne forestille sig.

Kathrine Laursen ville gerne se nogle billeder af huset.

Det var tirsdag sidst på eftermiddagen. Onsdag ringede hun og fortalte, hvordan hun havde tænkt i farver hele natten, og søndag kom de så til Struer for at se nærmere på huset.

- Det var den flotteste sommerdag, vi fik i august. Lyset ind gennem vinduerne ud mod haven og ind gennem hele huset var bare helt perfekt, fortæller Svend Bøgh.

Det perfekte vejr til et salg.

Annonce

Bunder ikke så dybt

Så Kathrine Laursen og Frederik Heide aflyste aftalen med Nybolig om et køb af huset i Nygade.

- Du skylder mig 60.000 kroner, lød det i en sms, som Svend Bøgh efterfølgende fik fra ejeren af Nyboligs filial i Struer siden 2012, Jesper Gammelmark.

Svend Bøgh må selv i gang med rullen og får travlt, når han skal være færdig med at opfylde alle de mange ønsker, han har fået fra køberne af huset på Fredensgade, hvor han har boet siden 2001.  Foto: Morten Stricker


- Men det bunder ikke så dybt, og jeg sendte den kun, fordi jeg kender Svend fra golfbanen, forsikrer Jesper Gammelmark.

- Det er jo den slags, der sker, når vi er ved at lukke en handel, konstaterer han.

- Nogle finder noget andet hos en anden ejendomsmægler, og så er der dem, der får huset solgt privat som Svend. Det kan vi ikke gå og være bitre over, fortæller han

Efterfølgende har Svend Bøgh da også allieret sig med netop Nybolig for at få papirerne skubbet i den rigtige retning for at få handlen til at gå op.

Kathrine Laursen og Frederik Heide kontaktede advokaten Charlotte Hollænder i BusinessPark Struer for at få juridisk assistance, og 1. december skal Svend Bøgh nu være færdig med at male både lofter, vægge og paneler i hele huset.

Annonce

Midlertidig løsning

- Jeg har fået mig en lejlighed på Anlægsvej fra 1. november, og så må jeg jo bare i gang. Jeg får lidt mindre tid til det, end jeg lige havde forestillet mig, fortæller han.

Pludselig gik det stærkt og i den grad hurtigere end normalt med at få huset solgt.

Ifølge boligportalen boliga.dk er der i øjeblikket 312 boliger til salg i Struer Kommune, og den gennemsnitlige liggetid er opgjort til 432 dage.

Svend Bøgh fik huset solgt efter en telefonsamtale på et kvarters tid og en enkelt søndag i august.

Om mindre end en måned, skal han være ude, og han må selv ud på det pulserende boligmarked for at finde den perfekte bolig til sig selv.

- Jeg flytter ind i lejligheden på Anlægsvej, men skal have fundet noget andet. Det er fint, men kun fordi, jeg er sikker på, at det ikke er der, jeg vil bo, fortæller han.

Efter sine 20 år i en drømmebolig på Fredensgade er han lidt kræsen:

- Når jeg finder det rigtige, skal det helst være noget nyt og ikke for stort, og så skulle det gerne være inde i midtbyen, fortæller han.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Holstebro

De vil i byrådet og skal forvalte et budget på to-tre milliarder - men at forvalte 2,3 meter fra fortovskant til plakatkant kniber gevaldigt...

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Tiltalt havde efterspurgt Rasmus Paludan: Da han dukkede op, kom hun ikke

Navne For abonnenter

Engelske Theresa har i 20 år taget hånd om balletbørn i Holstebro: - Jeg elsker at undervise dem, der gerne vil undervises

Sport

Corona-isolationen er slut: Dina Thorslund har igen fuld fart på

Livsstil

Mikkel og hans familie holder juleaften for ti børn og 25 voksne, der enten er ensomme eller har det svært økonomisk

Struer

Plan om renovering: Forening vil hive fiskerleje ud ad dødvande

Erhverv For abonnenter

Jeg står stadig op klokken fem og nyder morgenstilheden

Kultur

Museumsleder stopper: Jesper håber på at hente de sidste millioner hjem til Struer, inden han starter i Randers på mandag

Kultur

Arrangør bag Streetfood: - Det var ikke godt nok - vi må kigge indad

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Holstebro

Vil give sosu-elever løn under praktik: Vi er nødt til at gøre det mere attraktivt

Vestjylland For abonnenter

Efter branden: Der hviler en særlig stilhed over feriebyen, som mistede sit vartegn

Erhverv

Efter rekordregnskab: Møbelvirksomhed køber konkurrent

Annonce