Annoncørbetalt indhold

Mal din bolig med udendørsmaling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lidt farve på tilværelsen har aldrig skadet nogen. Det samme gælder for dit hus. Kommer dit hus ikke til sin sande ret i sin nuværende farve, eller trænger din sokkel til maling, så læs med her.

Derfor skal du vælge at male din facade

Annonce

Du kan i teorien male dit hus i alle regnbuens farver. Det kan dog være en god idé lige at tjekke med din nabo, inden du beslutter dig for at male dit hus neon grønt. Når du maler din facade, tilføjer du lidt ekstra udstråling og charme til dit hus. Det er vigtigt, at du har in mente, hvilken slags overflade dit hus har. Du skal for eksempel ikke male dit murstenshus med træmaling.

Når det er sagt, så beskytter udendørsmaling husets facade og tillader at murværket kan ånde. Det modvirker altså fugt. Din valgte udendørsmaling sikrer også, at murværket tørrer bedre op. Det giver et sundere murværk uden trælse udendørs frostsprængninger i sten, puds og fuger, og du kan samtidig undgå fugtproblemer.

Hvornår kan du male din facade med udendørsmaling?

At male din facade er et stort, men dog overkommeligt projekt. Det er bedst at gå i gang med projektet, hvis der har været tørvejr i cirka en uge. Det gør, at dit murværk er helt tørt, inden du begynder at male med din valgte udendørsmaling. Du skal derudover også sikre dig, at vejrguderne ikke kommer med regn eller et større skybrud de første par døgn efter påføringen af malingen. Til sidst er det vigtigt, at nattetemperaturen ikke sniger sig ned på under -5 grader.

De er bedst at male din facade i et land som Danmark, når vi enten er i det sene forår, det tidlige efterår eller om sommeren. Det udfordrende ved at skulle male sin facade er at finde en periode med tørt vejr, så du både kan nå at forberede projektet, male facaden med din udendørsmaling og sikre dig, at malingen kan nå at tørre.

Sådan gør du din facade klar til at blive malet

Inden du går i gang med at male din facade med din udendørsmaling, skal du gå undersøge dit murværk eller din sokkel. Du skal tjekke for løs puds og gammel maling. Du skal herefter skrabe, børste eller vaske overfladen, så du får fjernet uønskede løse elementer. Du skal derudover også få udbedret eventuelle sætningsrevner eller andre skader, inden du begynder at male murværket. Godt nok kræver det en del forberedelse, før du kan male din facade, men i sidste ende vil dit murværk takke dig for det, og du vil have en facade, som naboerne vil misunde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.