Annonce
Læserbrev

Mail. Den hemmelige skraldspand

Debat: Forleden lå der mail til mig fra Nomi4s i min indbakke. Mailen siger, at der er en meddelelse til mig i min e-boks, og at det er vigtigt, at jeg læser den.

Spændingen stiger! Hvilken meddelelse kan et renovationsselskab have til mig, som er så hemmeligt, at det ikke kan sendes i en mail?

Jeg starter internet, dernæst e-boks og arbejder mig videre gennem tre hemmelige koder, henholdsvis BRUGER ID, ADGANGSKODE og den med nummerkortet. Endelig kommer jeg frem til den vigtige, bag tre koder skjulte, meddelelse. Endelig afsløres hemmeligheden: I næste måned bliver min skraldespand ombyttet til en ny model! Alt sammen noget, der for længst har stået i Dagbladet Holstebro-Struer og derfor næppe kan gøre krav på hemmeligholdelse.

Tænk om man simpelthen havde ladet meddelelsen været vedhæftet fil til den oprindelige mail.

Annonce
Arkivfoto: Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Udnævnelse i Salling Bank

Leder For abonnenter

Lad det nu blive realistisk

Som vi skrev i avisen onsdag, følger de lokale idrætshaller - sammen med landets øvrige - noget interesseret, hvad der sker med planerne om de såkaldte B18, et nyt bygningsregulativ. Hvis det gennemføres, som der er lavet udkast til, vil det give voldsomme problemer med en række af de mange arrangementerne, hallerne har i dag. Hvis det gennemføres, skal der ved hvert arrangement laves en pladsfordelingsplan, som skal godkendes af en brandteknisk virksomhed. Og der skal være folk til stede, som skal være uddannet i brandmateriellet. Ud over det vil være en uoverskuelig økonomisk byrde for de mange små-arrangementer, der er i hallerne, vil det også give en masse praktiske udfordringer. Som for eksempel at hvis der kommer lidt flere mennesker, end man havde regnet med, må der ikke stilles ekstra borde op, fordi de ikke indgår i den plan, der er godkendt. Nu må man håbe, at de, der har udarbejdet udkastet, også vil forholde sig til den realistiske dagligdag. Naturligvis skal sikkerheden være i orden, og det grundlæggende i hallerne er, at der er nødudgange, flugtveje er beskrevet, og der er brandmateriel, der også virker. Og det siger sig selv, at man ikke må stille ekstra borde, store gymnastikredskaber eller andet op foran flugtvejene. Men at der skal laves en plan for hvert et lille arrangement, som skal godkendes og dermed betales hos en virksomhed, det er at gå alt for langt. Det vil i realiteten betyde, at en lang række arrangementer ikke kan gennemføres, fordi der ikke er penge til det, og fordi det bliver for besværligt. Der er gjort indsigelser mod det nye regulativ, og forhåbentlig vinder fornuften, så der naturligvis er et indhold, der sikrer sikkerheden. Men at man også forholder sig til virkeligheden. En halbestyrer ved jo alt om, hvordan man må stille borde op, uden det går ud over sikkerheden, og han er i jævnlig kontakt med brandmyndighederne, der både kontrollerer og giver gode råd. Det må række. Vi kan ikke undvære de mange små arrangementer i de haller, der binder mange mindre samfund sammen.

112

Bilen endte med bunden i vejret

Annonce