Annonce
Sport

Mahfoud: - Jeg skylder Mogens, at han er en del af det

Sarah Mahfoud, som her er fotograferet på Københavns Rådhus den 6. februar, efter hun vandt sin første VM-titel, håber at hendes promotor, Mogens Palle, kan få lov til at stå for kampen mod Dina Thorslund. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Der er mange penge på spil, men det ændrer ikke på, at Sarah Mahfoud gerne ser sin promotor Mogens Palle som en del af kampen mod Dina Thorslund.
Annonce

Struer: Der skal to til tango, og det skal der også, når det gælder den største danske boksekamp i nyere tid.

Dina Thorslund har takket ja til Team Sauerlands tilbud om en kamp mod Sarah Mahfoud, som står til at indbringe bokserne et beløb i nærheden af én million kroner.

Det har Sarah Mahfoud endnu ikke gjort. Hendes forhåbning er, at hendes promotor Mogens Palle i stedet får lov til at arrangere et opgør mellem de to danske boksere, der er verdensmestre hos hver deres forbund.

- Jeg vil rigtig gerne bokse mod Dina, det kunne virkelig være en fed kamp. Jeg føler bare, at jeg skylder Mogens, at han er en del af det. Han har fået mig derhen, hvor jeg er i dag, så han skal også have hjertet med i det, siger Sarah Mahfoud.

Det er eftersigende det højeste beløb, som nogensinde er blevet tilbudt til kvindelige danske boksere for en kamp. Kan du forestille dig, at kampen ikke bliver til noget?

- Det er mange penge, men jeg ville ikke være der, hvor jeg er i dag uden Mogens. Jeg er overbevist om, at kampen bliver til noget. Spørgsmålet er bare hvordan rent praktisk. Jeg tror, at Mogens vender tilbage med et tilbud, og det synes jeg da, at de skal sige ja til, så vi kan få den kamp, siger Sarah Mahfoud, som ikke har nogen fornemmelse af, om Mogens Palle kan tilbyde beløb i samme størrelsesorden.

Annonce

Rivaliseringen

Man skal ikke have lusket særligt meget rundt i boksemiljøet for at høre Mahfoud og Thorslund nævnt i samme sætning.

Kampen har været på tale i årevis, og Dina Thorslunds træner Thomas Madsen udtalte fredag til avisen, at der ikke fandtes en bokser, som Thorslund i så høj grad havde lyst til "at banke ned i kanvassen" end Mahfoud.

- Man går ikke op i en boksering uden at hade sin modstander en smule, når det så er sagt, så har jeg ikke noget personligt imod Dina Thorslund, siger Sarah Mahfoud.

Mahfoud pointerer samtidigt, at det ikke kun er kampen mod Dina Thorslund, som kunne være spændende for hende.

- Der er også andre aktuelle kampe, som både kunne være sjove og spændende, men kampen mod Dina giver rigtig god mening, og den har også været på tale rigtig længe efterhånden, siger Sarah Mahfoud.

30-årige Sarah Mahfoud har en statistik der hedder 10 kampe som ubesejret, mens 26-årige Dina Thorslund ikke er blevet besejret i 14 kampe.

Dagbladet har fredag været i kontakt med Mogens Palle, som gerne ville svare skriftligt på spørgsmål omkring opgøret, da stemmen svigter lidt lige for tiden. Han har i skrivende stund ikke svaret endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Ulfborg/Vemb

Delebil-koncept vinder frem

Annonce