Annonce
Erhverv

Mads blev hyldet med surprise-fest

Mads Borup Kristensen (til venstre) er sammen med sin makker landets bedste bygningsstruktør. Privatfoto
Ung mand fra Fabjerg er landets bedste bygningsstruktør
Annonce

Fabjerg/København: Der var håndtryk fra statsminister Mette Frederiksen, da 22-årige Mads Borup Kristensen fra Fabjerg sent lørdag eftermiddag blev hyldet som landets bedste bygningsstruktør.

Det skete ved DM i skills, der blev afviklet i Bella Center i København. Mads Borup Kristensen var sammen med en makker de bedste bygningsstruktører.

- Vi havde en god fornemmelse, da vi pillede af-forskallingen af, men man kan ikke gøre andet end at håbe. Vi regnede selv med, at det enten var os eller et hold fra Fyn, der lå til at vinde. Vi havde begge lavet nogle fejl, men dommerne vurderede så til sidst, at det var os, der havde gjort det bedst, siger Mads Borup Kristensen.

Han er til daglig i lære hos entreprenørfirmaet Søren V. Jensen i Lemvig, hvor han mangler omkring to måneder af den tre et halvt år lange uddannelse.

Hans chef, Søren V. Jensen, glædede sig også over, at hans lærling kunne lade sig kåre som dansk mester.

- Vi vidste godt, at han var dygtig, men vi havde ikke regnet med, at han vandt, siger Søren V. Jensen.

Han var sent lørdag aften med til at fejre Mads Borup Kristensen, da han kom hjem til Fabjerg. Mads' kæreste havde nemlig fået stablet et surprise-party på benene.

- Det var noget af en overraskelse, da der pludselig stod en masse mennesker i køkkenet for at fejre mig, siger Mads Borup Kristensen.

Sammen med makkeren skal han senere på foråret dyste med sidste års vindere af DM i Skills om en plads ved EM i Skills, der i efteråret bliver afviklet i Østrig.

- Det bliver lidt underligt at skulle ud i den dyst, for vi skal møde et hold, vi allerede slog i kvalifikationen til DM i Skills, siger Mads Borup Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce