Annoncørbetalt indhold

Mød to af de bedste danske designere indenfor belysning og møbelkunst

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En af de bedste designere indenfor belysning og møbeldesign er Verner Panton, som især er kendt som skaberen af lamperne Flowerpot, Panthella og Globen.

Verner Panton var én af Danmarks mest farverige, toneangivende og anderledes designere indenfor både belysning og møbeldesign.

Annonce

Lamper der er til at få øje på

Når du køber en Verner Panton lampe til dit hjem, får du ikke kun en smuk lampe, som giver en flot og god belysning, men du får også en god investering. Du får også et kunststykke, et stykke livsstil og et evigt minde.

Verner Pantons lamper ses ofte i kraftige og glade farver eller i en klassisk ren hvid som for eksempel Panthella lampen, som er en skulptur i sig selv. Materialerne er hovedsagelig stål, plastik og glasfiber.

Verner Panton eksperimenterede både med former og materialer og var ikke bange for hverken at provokere eller at skille sig ud fra mængden.

Kulør i hverdagen

Verner Panton var også kendt for sine unikke stole i organiske former, som er lavet i stål eller i plastik - også her i meget stærke smukke farver. Møbler som sætter ekstra kulør på en grå hverdag er ikke til at stå for, hvorfor disse var meget populære. Disse matchede også deres lamper, som ligeledes kaster lys og farve i hjemmet.

Overnat i farver

På Hotel Alexandra i København kan du overnatte i din helt egen Verner Panton suite. Her vil du blive mødt af en entré i skrigende pink, en orange stue og et dybt blå soveværelse.

Suiten er lavet som en hyldest til Verner Panton.

Skaberen af Ph-lampen

En anden dansk designer er Poul Henningsen - skaberen af Ph-lampen. De ikoniske Ph-lamper er klassiske og smukke og passer ind i ethvert hjem.

De hvide opal glasskærme giver et godt og blændfrit lys og spreder et flot, blødt nedadrettet lys.

Den dekorative og funktionelle Ph-lampe, som er et kendt designikon, kan også være en økonomisk attraktiv investering. De klassiske designerlamper er nemlig i høj kurs både herhjemme og i udlandet, hvor der er stor efterspørgsel på klassisk dansk design.


Koglen

En anden af Poul Henningsens lamper er Koglen, som er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design. Koglen er verdenskendt og betragtes som et internationalt designikon.

PH Koglen blev designet i 1958 af Poul Henningsen som bestillingsarbejde til restaurant Langelinie Pavillonen i København, hvor den stadig hænger. PH Koglen fremstilles i dag hos Louis Poulsen, hvor dele af produktionen stadig foregår i hånden for at sikre, at kvaliteten er i orden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.