Annonce
Holstebro

Møbelsnedkeri beskæftiger tre en halv mand i Tvis - nu lejer de sig ind på Frederiksberg

Lisbeth Buchhave i sit lille snedkerværksted i Tvis. Hun har mange kunder på Sjælland og har åbnet showroom på Frederiksberg. Foto: Johan Gadegaard
Da Lisbeth Buchhave åbnede møbelmageri på en gård i Tvis, sagde alle: Det kommer aldrig til at gå. Men det har det gjort i snart 22 år.
Annonce

Tvis: Der er langt fra Morrevej i Tvis til H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg.

Men ikke længere end 54-årige Lisbeth Buchhave godt tør tage skridtet. I weekenden har hun åbnet showroom i hovedstaden.

- Det er da en sats, indrømmer Lisbeth Buchhave, der har hovedparten af sine kunder på Sjælland, i særdeleshed Nordsjælland, herunder Guldkysten.

Hendes største ordre til dato rendte op i to millioner kroner. Det var et helt hus på 600 kvadratmeter, der skulle have både nyt køkken, badeværelser og garderobe.

- Da jeg åbnede snedkerværksted i 1997, sagde alle: Det kommer aldrig til at gå, du får ingen til at køre helt ud på Morrevej for at købe noget, men det gider sjællænderne altså godt, oplever Lisbeth Buchhave, der af samme årsag har koncentreret al sin markedsføring netop på Sjælland.

- Da jeg åbnede snedkerværksted i 1997, sagde alle: Det kommer aldrig til at gå, du får ingen til at køre helt ud på Morrevej for at købe noget, men det gider sjællænderne altså godt.

Lisbeth Buchhave, stifter af Buchhaves Møbelmageri.

Annonce

Google og flere konkurrenter

Når hun nu åbner sit første showroom på Frederiksberg, så handler det netop om at blive set, når kunden starter sin søgning - og det foregår stort set altid på nettet.

- Når kunden går rundt derovre og googler møbelsnedkeri, så dukker jeg ikke op, fordi jeg ikke har adresse derovre, og for mig er det billigere at leje nogle lokaler, end det ville være at annoncere hos Google, forklarer Lisbeth Buchhave.

Den anden årsag til, at showroomet etableres nu, er, at konkurrencen på Sjælland er øget de senere år, i takt med at der er skudt flere små møbelsnedkerier op.

- Showroomet har døgnåbent. Står der en kunde udenfor og gerne vil ind, så kan jeg låse op hjemmefra Tvis, fortæller Lisbeth Buchhave.

Møbelmageriet i Tvis beskæftiger tre en halv mand på værkstedet, der især har specialiseret sig i landkøkkener og snedkerkøkkener

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce