Annonce
TTH Herrer

Mærkværdig kamp: Én stor omgang kluddermor endte uden vinder

En scoring signeret af Johan Meklenborg kort før tid sikrede TTH Holstebro det ene point i en meget rodet affære. Foto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro startede som lyn og torden i mandagens kamp mod Ribe-Esbjerg, men gæsterne fik alligevel tilkæmpet sig det ene point. Efter opgøret var der enighed om, at det var et af de mest mærkværdige kampforløb længe.

Holstebro: - Det var simpelthen ikke til at finde hoved og hale i noget som helst.

Det var de første ord fra Allan Damgaard, da den hæsblæsende kamp mod Ribe-Esbjerg var overstået. For det, der begyndte som rendyrket TTH-dominans, endte i hat og briller. Udvisningerne fløj om ørerne på de to hold, dommerlinjen frustrerede spillerne og TTH Holstebro satte føringen over styr.

Især Ribe-Esbjerg var hårdt ramt, og de fik hele 11 udvisninger i en kamp, som set fra tilskuerpladserne, ikke var specielt hårdt spillet. Ser man på de rendyrkede tal fra mandagens kamp, så kan det lyde mærkeligt, at TTH Holstebro ikke vandt opgøret. Over 20 minutter i overtal, foran 8-2 efter 12 minutter og går til pausen foran med 16-11.

- Vores overtalsspil var simpelthen for dårligt. Der blev taget for dårlige beslutninger, og så stressede vi simpelthen for meget. Vi var slet ikke kølige nok, lød det fra Allan Damgaard.

Annonce

Kampen i tal

TTH Holstebro - Ribe-Esbjerg HH 27-27 (16-11)

Primo Tours Ligaen, herrer

Stillinger undervejs: 3-1, 7-1, 9-3, 12-7, 14-19, 16-11, 17-14, 20-16, 23-20, 25-23, 25-25, 27-27

Mål, TTH: Johan Meklenborg 8, Magnus Bramming 6, Christoffer Cichosz 4, Kasper Kildelund 3, Peter Balling 2, Nikolaj Enderleit 2, Jonas Porup 1, Allan Damgaard 1.

Mål: REH: Gunnar Stein Jonsson 7, Nicolai Nygaard 5, Runar Karason 5, Lars Mousing 4, Mathias Jørgensen 4, Kasper Kvist 1, Miha Zvizej 1

Udvisninger: TTH 5, REH 11

Tilskuere: 2187 i Gråkjær Arena.

Katastrofalt

Der var en del flere udfordringer for TTH Holstebro end dårligt overtalsspil, hvis man spørger træner Patrick Westerholm.

- De spillede nogle rigtig lange angreb, og når vi står så længe i forsvaret, så er det som om, at det går ud over vores angrebsspil, siger Patrick Westerholm, som samtidig tilføjede, at der i den grad blev sat en kæp i TTH-kontramaskinen, fordi Ribe-Esbjerg ofte kom til store chancer i overtalsspillet i deres syv mod seks-spil.

Den finske cheftræner kommenterer sjældent på dommerpræstationen efter et opgør, men han havde alligevel noget på hjerte, da snakken faldt på den præstation, som gennemrutinerede Mads Hansen og Martin Gjeding leverede.

- Jeg synes, at det var katastrofalt. Det er sjældent, at jeg siger det om Mads og Martin, men det synes jeg, at det var, siger Patrick Westerholm, og flere spillere fra begge hold påpegede også bagefter, at det var et af de mest mærkværdige kampforløb, som de havde været en del af.

På en dag hvor TTH-spillerne skulle tænke sig godt om, for at finde noget at glæde sig over, så var der trods alt glæde over det ene point. For når man er nede med ét mål med ti sekunder tilbage, så kunne det sagtens være endt helt uden.

En velspillende Johan Meklenborg sørgede dog for, at det ene point blev i Holstebro med sit mål til sidst.

TTH Holstebro skal allerede i aktion igen torsdag, hvor holdet skal en tur til Skjern i et direkte opgør om ligaens andenplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce