Annonce
Struer

Mægler hilser konkurrence velkommen - med forbehold

Indehaver af EDC Struer, Gitte Lund Ellebæk, har noteret sig RealMæglernes ønske om at etablere sig med en butik i byen. Men selv om det lokale boligmarked i øjeblikket er varmt, så er det et åbent spørgsmål om det er holdbart for kæden at etablere sig i Struer, siger hun. Foto: Frede Stengaard
Lokal ejendomsmægler hilser konkurrence fra RealMæglerne velkommen - også selv om den ikke er på helt lige vilkår, siger hun
Annonce

Struer: Øjeblikkets varme lokale boligmarked fik mandag mæglerkæden RealMæglerne til at gå ud med et tilbud: bliv vores partner i en ny butik i Struer, og vi garanterer dig kunder. Hvis ikke, så betaler direktøren af egen lomme til dig.

Den meget offensive udmelding er af en karakter, som den største ejendomsmægler i området, EDC Struer, ikke har set tidligere. Mægler og indehaver af EDC Struer, Gitte Lund Ellebæk, kalder den således en "offentlig jobannonce".

- Konkurrence er altid velkommen og den er med til at skærpe alles sanser på markedet, siger Gitte Lund Ellebæk. Hun mener dog, at løftet om en økonomisk garanti ikke stiller alle helt lige.

- Andre kunne gå med planer om at etablere sig som mægler her i byen. Uden at en kæde vil stå bag med økonomiske garantier.

Annonce

Vigtig dynamik

Ifølge Gitte Lund Ellebæk er det et lokalt boligmarked på fuldt blus, der har vakt RealMæglernes interesse.

Selv har hun også søgt flere folk, men har måttet erkende, at det er svært at finde kvalificerede folk med en stærk lokal forankring.


Vi har tidligere været flere end de nuværende to mæglerkæder i Struer. Om det igen er holdbart med en ny kæde er et åbent spørgsmål.

Gitte Lund Ellebæk, ejendomsmægler og indehaver, EDC Struer


- Det er vigtigt, at vores fokus er på det lokale marked, og at man ikke spiller smart. For os er dynamikken vigtig. Et salg skal ses i et større og mere langsigtet perspektiv, der afspejler den lokale udvikling, siger Gitte Lund Ellebæk.

- Vi der er på markedet, må klare os uden et tilskud fra en kæde som garanti. Det tager tid at sikre den styrke, der skal skal være, når markedet forandrer sig. Vi har tidligere været flere end de nuværende to mæglerkæder i Struer. Om det igen er holdbart med en ny kæde er et åbent spørgsmål, siger Gitte Lund Ellebæk.

Annonce

- Pas på

Set fra et menneskeligt perspektiv, så mener Gitte Lund Ellebæk at en mægler med drømme om at åbne en mæglerbutik for RealMæglerne skal tænke sig grundigt om.

- Markedet er godt lige nu, men det er ikke sikkert at det fortsætter. Jeg kan godt frygte, at det i yderste konsekvens kan betyde økonomisk ruin og dårlige erfaringer for en ny mægler. Men markedet er frit, og åbner en kæde en ny butik i Struer, så vil vi naturligvis tage godt imod konkurrencen, siger Gitte Lund Ellebæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce