Annonce
Ulfborg/Vemb

Måtte udskyde åbningen: Venter nu kun på én essentiel ting

Alt er gjort klart her i Ulvestuen i Ulfborg. Der ventes nu kun på én vigtig ting, før dørene kan åbnes op. Foto: Jan Briks

Ulfborg: Det var med stor travlhed, at den nye trio kæmpede for at blive færdige med Ulfborgs nye pub - her i Hjortestuens tidligere lokaler. Ulvestuen, som den nye beværtning hedder, skulle have været åbnet den 13. maj. Men et enkelt, ret markant benspænd, stod i vejen - og gør det stadig.

- Vi havde fået at vide, at det ikke ville tage mere end tre-fire arbejdsdage at få styr på alkoholbevillingen, og vi var jo nok også lidt for sent ude. Så det er den, der mangler. Alt andet står klar, siger Lars Schmidt Jakobsen, der ærgrer sig over, at måtte udskyde.

Han står bag den nye beværtning sammen med Diana Schmidt Jakobsen og Jakob Leif Andersen.

Annonce

De tre er siden nyheden kom ud om, at pubben åbner, blevet spurgt gentagende gange af potentielt kommende kunder; hvornår åbner I?

Men da man ganske enkelt ikke ved, hvor hurtig det går med sagsbehandlingen, er svaret nu mere forsigtigt:

- Det tør vi simpelthen ikke sige, før vi har alkoholbevillingen hjemme. Men når vi først har det, så åbner vi også, siger Lars Schmidt Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce