Vinderup

Måtte flytte festen da hotel-friture sprang i luften: Nu takker brudeparret for godt bryllup

Anja og Nikolaj Sigaard Svinth Storbjerg fik et godt bryllup på trods af, at festen måtte rykkes i sidste øjeblik. Nu takker parret de mange, der var med til at redde festen. Privatfoto
Anja og Nikolaj Sigaard Svinth Storbjerg fik et noget anderledes bryllup, end de havde forventet. Men selvom bryllupsfesten på grund af en eksplosion på Hotel Vinderup måtte rykkes til andre bygninger, ønsker brudeparret nu at takke hotel, pub og frivillige for den store indsats.

Vinderup: Det var en fyldt Ryde kirke, der 18. maj dannede rammerne om vielsen af Anja og Nikolaj Sigaard Svinth Storbjerg. 168 gæster lagde vejen forbi. 168 gæster, der alle skulle med til reception på Hotel Vinderup efter vielsen. Det troede de ihvertfald. Ligeledes gjorde brudeparret.

For efter vielsen havde de nyligt gifte taget den gamle Volvo, som var blevet lejet til dagen, ud til Rydhave for at få taget bryllupsbilleder. De var på vej til Vinderup, da Anjas far pludselig kom kørende i modsatte retning og vinkede dem ind.

- Jamen han sagde egentlig bare, at der var sket lidt ændringer. At vi ikke kunne være på hotellet, for der havde været brand, fortæller Anja Sigaard Svinth Storbjerg.

På dagen gik der som bekendt ild i en frituregryde, som eksploderede og efterlod hotellets køkken smurt ind i sod. Og det var ikke uden lidt uro i maven, da bruden hørte nyheden:

- Jeg nåede da lige at få pulsen op, for jeg forestillede mig kort, at vi skulle til at sidde på fortovet. Men der var jo taget hånd om det, fortæller Anja Sigaard Svinth, der er fra Ryde, men som bor med sin mand Nikolaj i Odense til daglig. Her studerer hun audiologopædi. Nikolaj arbejder som vvs'er.

For hotellet fandt hurtigt en løsning, så de 168 gæster, der skulle med til receptionen, kunne komme ind på Irish Pub i stedet.

- Vi stod da lidt tæt, men vi var heldige med vejret, så vi også kunne være ude i den lille gårdhave, siger Anja Sigaard Svinth, der var imponeret over, hvor gode hotellet var til at få pyntet op og klare skærene på trods.

Det blev en anderledes bryllupsfest - og reception - for det unge brudepar, der 18. maj, måtte flytte hele festen over i - først Irish Pub i Vinderup og dernæst Skave Multihus. Privatfoto

Rykket op med roden

I mellemtiden var der blevet ringet rundt, så selve bryllupsfesten i stedet kunne finde sted i Skave Multihus.

- Der var blevet dækket op inde i hallen med runde borde med blomster på, og der var jo 15 frivillige igang for at få det hele klar, siger hun.

For pianisten, der skulle ud til brylluppet, var det egentlig kun en fordel, at der nu var kortere vej til festen. Bordkortene blev reddet fra soden og stillet op.

Menuen blev dog en smule anderledes, men aftenen blev ikke ødelagt - tværtimod.

- Jeg havde det egentlig fint med det. De her forventninger, man har haft til dagen, de blev lidt rykket op med roden, og på den måde var det jo ikke så meget i vores hænder, hvis det blev en dårlig fest, griner Anja Sigaard Svinth.

Mure og bygninger

Parret har efter brylluppet ikke andet end ros til overs - for både hotel, pub og de mange frivillige.

- Det har kostet mange andre meget arbejde. Og jeg er så stolt af lokalsamfundet - at der var så mange, der var klar til at træde til både i Vinderup og Skave. Og det blev en virkelig god dag, siger Anja Sigaard Svinth, og tilføjer:

- Vi er glade og tilfredse, og det blev et mega godt bryllup, siger hun.

Det vigtigste er, at ingen kom til skade, som hun siger.

- Og når bare gæsterne er med på den, så betyder mure og bygninger jo ikke så meget, siger hun.

En fest de aldrig glemmer

På hotellet i Vinderup er forpagter Mette Frederiksen ovenud lykkelig for parrets tak:

- Jeg er helt målløs. Det er virkelig noget, der varmer, siger Mette Frederiksen, der dog også tidligere har modtaget nogle pæne mails fra parret.

- Og de har da ihvertfald fået en fest, de aldrig glemmer. Det er jo det, man skal sørge for, smiler hun.

0/0
Annonce
Lemvig For abonnenter

Provst om kirkerne: Måske skal vi bruge ressourcerne på en anden måde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Masser af ledige sæder: Tilskuerne svigter Dina

Holstebro

Politikere forbarmer sig: Kirke får dispensation til byggeri, der gik galt

Kultur

Ekstra billetter sat til salg: Sting-koncert tæt på udsolgt

Fodbold

Humlums fodboldsøn skal stå i spidsen for norske pokalmestre

Holstebro

Vejfolk har travlt med oprydning efter voldsomt skybrud med store hagl

Holstebro For abonnenter

Slagteriet får ti millioner: Penge kunne være brugt bedre på børn eller ældre

Holstebro

Grillplads, gynger og sti: Snart kommer der nyt parkområde ved Slagteriet

Kultur

Passionen for plader kan få Lars til at forsvinde

Annonce