Annonce
Navne

Måske er det slut, men hvis du kender én..?

En af de første, vi snakkede med i serien, var Bente Grysbæk Lilleøre, der stammer fra Asp, men som nu bor i Australien. Artiklen blev bragt fredag 20. marts. Siden blev corona-restriktionerne hævet, men i søndags genindførte man på grund af en ny bølge coronatilfælde en del af dem igen i Melbourne, som er den største by i den stat, Victoria, hvor Bente Grysbæk Lilleøre bo. Nu er 850 ansatte fra det australske forsvar indsat for at hjælpe med at overvåge tilbagevendte internationale rejsende, som er i 14 dages obligatorisk karantæne på hoteller rundt omkring. Privatfoto
Annonce

Lemvig/Struer/Holstebro: I mandags bragte vi en artikel om Mette Tang Staghøj og hendes familie i Sverige, som en del af serien ”Vindue til verden”.

Dermed er det formentlig slut, da vi med denne 54. artikel er løbet tør for tips fra læserne.

Selvom coronavirus er på tilbagetog de fleste steder i Europa, forholder det sig anderledes i store dele af resten af verden.

Annonce

Godt i Europa - skidt globalt

Søndag aften meldte Verdenssundhedsorganisationen, WHO, om, at der i det seneste døgn havde været en rekordhøj stigning i antallet af nye coronatilfælde verden over.

Den nye rekordstigning på 183.020 tilfælde i løbet af 24 timer skyldes især tilfælde i Brasilien, USA og Indien.

I  går, onsdag den 24. juni, registrerede USA således det højeste antal nye smittede - 34.700 - siden slutningen af april, ifølge Johns Hopkins University.

Sydkorea og Israel, lande der hurtigt fik inddæmmet udbruddet, er nu ramt af voksende smittetal.

Og også i andre lande ser det slemt ud - Rusland, Ukraine, Mexico, Pakistan, Bangladesh, Qatar, Oman, Sydafrika, Peru, Chile...

Der er altså stadig noget at skrive om.

Annonce

Ring eller skriv

Vi har med denne artikelserie ønsket at fortælle om coronavirus, og hvordan den tackles andre steder. Men det har lige så meget været vores ønske, at fortælle om vestjyder fra Holstebro, Struer og Lemvig kommuner, der har bosat sig langt væk hjemmefra, og om de lande, de nu kalder deres hjem.

Kender du én, vi endnu ikke har haft fat i, kan du henvende dig til meja@dagbladetholstebro.dk eller på 25456967.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce