Annonce
TTH Herrer

Målmand er i dialog med ærkerivalerne

Simon Gade kan være på vej videre i karrieren efter denne sæson. Den lange målvogter er i dialog med flere klubber. Heriblandt ærkerivalerne fra Skjern Foto: Johan Gadegaard
Ifølge Dagbladets oplysninger forhandler TTH-målmand Simon Gade med flere klubber. Simon Gades kontrakt udløber efter denne sæson, og her skulle blandt andet ærkerivalerne fra Skjern være interesseret og i dialog med målvogteren.

Holstebro: Et opsigtsvækkende skifte kan være på vej. Dagbladet erfarer, at TTH Holstebro-målmand Simon Gade er i dialog med flere klubber om fremtiden i næste sæson, og at en af de klubber skulle være de grønne ærkerivaler fra Skjern.

- Det har jeg ingen kommentar til, siger Simon Gade.

Skjern har allerede meldt ud, at den ene af klubbens målmænd, islandske Björgvinn Pall Gustavsson, ikke får forlænget sin kontrakt. Og her skulle Simon Gade være et bud på en afløser.

Ifølge Dagbladets oplysninger er intet skrevet under endnu, og TTH Holstebro er også stadig inde i billedet om at beholde den talentfulde målmand, som har taget turen hele vejen fra ungdomshåndbolden og til ligamandskabet, ligesom at han har været en del af de danske ungdomslandshold. TTH Holstebro har dog indtil videre ikke kunne levere en kontrakt, som har overbevist Simon Gade.

- Jeg kan sige så meget, som at vi er i dialog med alle de tre spillere, som har kontrakt udløb efter denne sæson, men at der ikke er noget, som er på plads endnu, siger TTH-direktør John Mikkelsen med henvisning til Simon Gade og de to stregspillere Søren Tau og Niels Lindholt.

Annonce

Sonderer markedet

TTH Holstebro er dog også i dialog med andre spillere, hvis der skulle opstå et hul i næste sæsons trup.

- Det er ikke unormalt, at spillerne og deres agenter er i kontakt med andre klubber. Vi sonderer også markedet og holder øje med forskellige muligheder, siger John Mikkelsen.

Simon Gade har måtte se Sebastian Frandsen løbe med størstedelen af spilletiden i denne sæson. Dette kan blandt andet aflæses på skudstatistikken, hvor Sebastian Frandsen har fået 170 skud imod sig, mens Simon Gade kan notere sig for 149 afslutninger.

22-årige Simon Gade har tilbragt hele karrieren i TTH Holstebro med undtagelse af en enkelt sæson i 2016, hvor han var udlejet til naboerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

I 2017 var han en del af U21-landsholdet, som vandt VM-sølv. Her spillede han sammen med flere tidligere TTH'ere i form af Mathias Bitsch og Frederik Ladefoged.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce