Annonce
Fodbold

Mål fra midten og scoring dybt inde i overtiden: To frispark var nok til at drille topholdet

Det er en tæt pulje, Mejrup GU er havnet i. Blot seks point har klubbens bedste damehold op til førstepladsen. Omvendt har kvinderne fem point ned til stregen. Arkiv: Johan Gadegaard
Om det var fordi, Annika Andersen sparkede på en drilsk måde, eller Fredericias keeper manglede skarphed i de to situationer skal være usagt. I hvert fald formåede Mejrup GUs førstehold at stjæle et point fra Fredericia KF til allersidst.

Mejrup: Det var en særdeles svær opgave, Mejrup GUs bedste kvindehold stod over for søndag eftermiddag. Fredericia KF, der fører jyllandsserie-puljen, havde blot smidt ét enkelt point inden weekendens møde.

Desværre for hjemmeholdet kostede en personlig fejl dyrt, da Annika Andersen sparkede forbi bolden. Det kyniske udehold kvitterede fejlen med målet til 1-0 efter 39 minutter. Dog skulle det vise sig, at Annika Andersen ikke lader sig slå så nemt ud.

Med kun et kvarter tilbage lossede hun til bolden på et frispark fra midten af banen. Et spark, der fangede Fredericias målmand på det forkerte ben. Bolden fløj over keeperen og gik i mål til stor glæde for værterne.

Annonce

Andre lokale resultater fra weekenden

Serie 2, herrer

SHN/Ulfborg - Borbjerg GU 1-1

Mål: 0-1 Thobias Lisby Hermannsen (2.) 1-1 Laust Nørby (78.)

Hurup IF - Vinderup IK 5-0

Mål: 1-0 Andreas Boye Hunskjær str. (35.) 2-0 Andreas Boye Hunskjær (48.) 3-0 Andreas Boye Hunskjær (55.) 4-0 Christian Klit Broksø (81.) 5-0 Jonas Bojesen (89.)

Advarsler: Vinderup IK 2

Serie 1, herrer

Spangsbjerg IF - Holstebro B 1-2

Mål: 0-1 Anders Miguel Santos Iversen (15.) 1-1 Markus Krohn (47.) 1-2 Andreas Appel (90.)

Advarsler: Anders Miguel Santos Iversen (HB), Magnus Højland (HB)

Sen og forløsende jubel

Bare fire minutter senere viste Fredericia sig farlige igen. På et hjørnespark hvor Mejrup-keeper Mette Staal råbte, at hun ville gå efter bolden, opstod der defensive misforståelser. Som konsekvens sendte puljens førerhold atter sig selv på sejrskurs.

Alligevel fik Mejrup hanket op i sig selv. Efter 93 minutter gav den store arbejdsindsats omsider pote. Her blev Vibeke Jensen den sene helt, da hun scorede til 2-2.

- Annika (Andersen, red.) skød hårdt til bolden på et frispark, og den bold kunne Fredericias målmand simpelthen ikke holde fast i. Vi havde ni spillere inde i feltet, så der var masser af spillere, der stod klar til at banke den ind, fortæller Stefan Vendelbo Madsen efter forløsningen.

Topscorer sat under pres

I Mejrup bevarer man håbet om at vende tilbage til Kvindeserien efter knap et års fravær. Skal det lykkes, er det formentlig en god idé for klubben at sætte sin lid til Malene Nielsen, der scorer mål på stribe.

Seks mål har hun stået for i denne sæson, og det gør hende ifølge DBUs egen statistik til topscorer i puljen efter syv kampe. Søndag havde hun dog svære arbejdsbetingelser.

- De var lige i hælene på hende hver gang, hun var i nærheden af bolden. Jeg er sikker på, at de (Frederica, red.) vidste, hvem hun var, inden de mødte op, siger træneren og slår fast:

- Overordnet set har hun været vores bedste spiller i den her sæson.

Kampen i tal

Mejrup GU - Fredericia KF 2-2 (0-1)

Kvinder, jyllandsserien

Mål: 0-1 Maja Thomsen (39.) 1-1 Annika Andersen (75.) 1-2 Maja Thomsen (79.) 2-2 Vibeke Jensen (93.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce