Sport

Måbjergs målkonge skød jysk mesterskab i hus

Guldet om halsen glimtede om kap med de store smil, efter Måbjerg IFs U19-drenge mandag aften vandt det jyske mesterskab. Privatfoto
Oliver Bach-Andersen har haft mål i støvlerne det seneste år og svigtede heller ikke, da Måbjergs U19-hold mandag aften blev jyske mestre med en finalesejr over tst fodbold.

Bording: Stemmen er lidt ru, da avisen tirsdag formiddag fanger Måbjerg-træner Ivan Frederiksen over telefonen for at høre til JM-finalen aftenen før i Bording, hvor Måbjergs U19-drenge vandt en sikker 5-1 sejr over tst fodbold fra Aarhus.

- Vi festede lidt i går efter sejren, og det kan man godt høre på min stemme, konstaterer Ivan Frederiksen, der sammen med Brian Munkholm har stået for holdet.

Med god grund, for Måbjerg-drengene leverede en overbevisende indsats. Efter en lige første halvleg skrude Måbjerg op for gassen, hvilket knækkede de østjyske finalemodstandere.

Rent ud sagt slog Måbjerg det ekstra gear til, som de gennem hele sæsonen har vist i U19 liga 3.

- Når man har et hold, der gennem hele sæsonen har følt at de kunne gå på vandet, betyder det også, at de ikke bliver nervøse. De blev ved med at tro på dem selv, fortæller Ivan Frederiksen.

Når man har et hold, der gennem hele sæsonen har følt at de kunne gå på vandet, betyder det også, at de ikke bliver nervøse. De blev ved med at tro på dem selv.

Ivan Frederiksen, træner for Måbjerg IFs U19-drenge.

Vild topscorer

I efteråret var Måbjerg-holdet kun 35 minutter fra at rykke op i rækken over, og det var den kvalitet, der gjorde dem til et tophold, som igen viste sig frem i finalen.

- Vi har bare nogle rigtig gode spillere, hvoraf der også er flere, som har været hos FS Holstebro tidligere, fortæller Ivan Frederiksen.

En spiller, der gennem hele sæsonen har gjort opmærksom på sig selv og gjorde det igen i finalen, er holdets suveræne topscorer Oliver Bach-Andersen. Han scorede nemlig fire af Måbjergs fem mål i finalen, mens det sidste blev sandt ind af en yderst velspillende Jeppe Grandahl.

- Det er helt vanvittigt med Oliver. Han har scoret 51 mål siden sidste sommer, altså det der svarer til en sæson. Det er rigtig mange mål og ti mål mere end ham, der havde den gamle målrekord på klubbens U19-hold, forklarer Ivan Frederiksen, der de seneste 22 år har trænet den ældste ungdomsårgang i Måbjerg IF.

Måbjerg IF - tst Fodbold 5-1 (1-1)

U19 liga 3 herrer, finale om Jysk Mesterskab

Mål, Måbjerg: Oliver Bach-Andersen 4, Jeppe Grandahl 1.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Efter ulvedrab på kvie: Ung ejer vil nu sætte vogteræsel ind som forsvar

Vinderup

Million-planer på tegnebrættet i Handbjerg

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

112

Kørte bil - var påvirket af kokain og hash

Kultur

Nikolaj Stokholm tester igen på Høloftet

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

Holstebro

Nathasja bruger en uge på hestevognsferie: - Der er virkelig meget hygge

Annonce