Annonce
Ulfborg/Vemb

Må vente med at fjerne olietanke

Ken Madsen, driftsleder på Ulfborg Fjernvarme, undrer sig over den tid, det tager, før entreprenøren kan fortsætte arbejdet med at fjerne værkets olietanke på Ulfkærvej. Arkivfoto: Jan Briks
Ulfborg Varmeværk og entreprenøren bag arbejdet i Ulfborg midtby må vente med at fjerne værkets olietanke til kommunens VVM-screening er overstået.

Ulfborg: Utilfredshed kan man ikke sige, det er. En undren vil nok være mere korrekt. Det er hvad Ken Madsen har for tiden. Han er driftsleder på Ulfborg Fjernvarmeværk og har for nyligt sat entreprenører igang med at grave to gamle olietanke op under værkets gamle bygninger på Ulfkærvej.

Entreprenørerne vil i forbindelse med opgravningen af de to 14-tons tunge olietanke lave en grundvandssænkning i området. Det gør, at planerne nu må rykkes.

- Vi havde jo egentlig tænkt, at vi skulle have overstået arbejdet her i sidste uge, for vi vil gerne i gang, siger Ken Madsen, der nu må sætte planerne på pause, da Holstebro kommune først vil lave en VVM-screening af området.

- Hvis man grundvands-sænker, skal man lave en VVM-screening for at godtgøre, om der skal laves en VVM-redegørelse. Det kan jo risikere at påvirke bygningerne omkring, når der grundvandssænkes. Men vi gør det normalt inden for kort tid, hvis der ikke er særlige problematikker, forklarer Torben Mølgård, chef for Teknik og Miljø i Holstebro kommune.

Han vurderer at det inden for tre til fire uger er afgjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce