Annonce
Holstebro

Lystfiskermekka gør status - med nye planer i støbeskeen

Der blev tilført nye midler og gjort status over lystfiskermekkaet i Idom tirsdag. Foto: Jan Briks

Der er store planer i Idom, der benyttede tirsdagens møde med Nordea-fonden til at gøre status over lystfiskermekkaet.

Idom: Nordea-fonden overrakte tirsdag 25.000 kroner til Idom-Råsteds lystfiskerprojekt. Landsbysamarbejdet har siden september sidste år arbejdet på at få sat fire hytter op langs Plexus til overnattende lystfiskergæster. Det lykkedes at komme i mål, to dage før laksesæsonen blev skudt i gang. Og nu har arbejdsgruppen fået "ja" til den ansøgning, den i februar afsendte til fonden.

- Vi vil godt støtte op om det her lokale projekt, som, vi synes, kommer mange til gode, sagde Annette Kopp, filialdirektør i Nordea.

Mødet med den lokale Nordeaafdeling blev samtidig scene for en status på, hvordan udviklingen af Idom-Råsted som fremtidigt laksemekka går, samt et kig ind i fremtiden.

- Vi har haft cirka halvanden hundrede gæster igennem hytterne i år, fortalte Jan Schmidt-Nielsen fra Idom-Råsted Borgerforening.

Annonce

Nye planer

Han har sammen med arbejdsgruppen store planer for, hvordan området skal styrkes endnu mere fremover.

- Vi vil lave et "Storålaksens Hus i tilslutning til hytterne, hvor man kan varme sig, lære om området og som kan være et mødested for lystfiskere, siger han.

Planerne er indtil videre ikke nået længere end til tegnebrættet, hvor man forestiller sig en 40 kvadratmeter stor bygning.

- Det bliver ikke med bonede gulve. Tværtimod, siger Jan Schmidt-Nielsen, der nu igen skal på pengejagt.

- Et realistisk bud vil være, at den står der om en to-tre år, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce