Annonce
Sport

Lyngby-træner garanterer: Corlu er i Lyngby til foråret

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Lyngby-træner Christian Nielsen fastslår, at Brøndby ikke kan kalde Rezan Corlu tilbage i vinterpausen.

Da AGF og Lyngby søndag spillede 1-1 i 3F Superligaen, var det endnu engang med profilen Rezan Corlu som målscorer for Lyngby.

22-årige Corlu er ejet af Brøndby, hvor han har fået sin fodboldopvækst, men han spiller i øjeblikket i Lyngby på en lejekontrakt frem til sommer.

Lyngby-træner Christian Nielsen sagde efter søndagens pointdeling, at Brøndby ikke kan kalde offensivspilleren tilbage til januar.

- Brøndby kan ikke kalde ham tilbage til januar, så derfor har vi ham også i foråret, siger Lyngby-træneren.

Corlu startede sæsonen på bænken, men i løbet af efteråret har han spillet sig til en fast startplads i Lyngby, hvor han har bidraget med fire mål og fem oplæg til scoringer.

- Han er blevet bedre og bedre i løbet af efteråret, og jeg tror, at han gerne ville spille videre hen over vinterpausen, hvis det var muligt, siger Christian Nielsen.

Corlu scorede et flot solomål efter seks minutter i søndagens opgør, da han bragte gæsterne foran 1-0. Fra midten af banen førte han bolden frem i fart, inden han flot sparkede bolden ned i hjørnet.

Selv er den unge Lyngby-profil ikke meget for at snakke om fremtiden, og han har ingen kommentar til, hvorvidt han har hørt fra Brøndby.

Dog har Rezan Corlu ambitioner om større klubber end Lyngby.

- Jeg vil udfordre mig selv, så jeg vil da gerne spille på et så højt niveau som muligt og se, hvad jeg kan opnå.

- Derfor er det selvfølgelig en drøm at slå igennem i Brøndby, men nu må vi se, hvad der sker.

Rezan Corlu har tidligere været på kontrakt i italienske AS Roma, hvorfra han også var udlejet til Lyngby.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Struer

Kommunaldirektør sagde op på grund af sygdom: Nu er han sigtet for kreditkortsvindel

Annonce