Annonce
Struer

Lydens By kører konsulentfirma i stilling – nu skal den nye Peter Kjeldbjerg findes

Kommunaldirektør i Struer og formand for styregruppen bag Lydens By Jesper Thyrring Møller fortæller, at man er i fuld gang med at finde en ny chef til Lydens By. Arkivfoto: Morten Stricker
Hvem skal være ny chef for Lydens By, som pr. 1. april helt officielt stod uden styrmand?

Struer: Godt halvanden måned er nu gået, siden det blev meldt ud, at Peter Kjeldbjerg stoppede som chef for Lydens By i Struer.

1. april fandt det officielle skifte sted, men hvor efterlader det så Lydens By?


Annonce

Efter tre år med denne organisation har vi noget at stå på. Nu skal der så endnu mere fokus på erhvervslivet - også dem, der ikke nødvendigvis har med lyd at gøre.

Jesper Thyrring Møller, kommunaldirektør i Struer


Vi har spurgt kommunaldirektør i Struer, Jesper Thyrring Møller, som er formand for styregruppen bag Lydens by.

- Vi er undervejs med en proces, begynder han og fortsætter:

- Vi har entreret med et konsulentfirma, så der bliver samtaler med forskellige aktører i forhold til, hvilken profil man kan pege på.

Medarbejdere og samarbejdspartnere vil med andre ord blive inddraget i arbejdet med at få tegnet den helt rigtige profil til et jobopslag.

- Så kommer der også input fra et par byrådspolitikere. Mads Jakobsen og John Christoffersen, fortæller Jesper Thyrring Møller.

Altså de to borgmesterkandidater fra henholdsvis Venstre og Socialdemokratiet.

Den siddende borgmester sidder ellers ikke længere med i styregruppen bag Lydens By.

Ikke kun lyd

I dag er der repræsentanter fra turistforeningen, handelsstanden i Struer og på Thyholm, erhvervsforeningen og Sound Hub Denmark.

Et par gange om året bliver der inviteret til et rådgivende forum med flere deltagere, som kan give deres besyv med, siger Jesper Thyrring Møller:

- Vi vil gerne fokusere det noget mere. Visionen er den samme, og på den helt store klinge handler det om bosætning, virksomheder, arbejdspladser, attraktioner og turister.

Spørger man kommunaldirektøren, skal Lydens By værkstedet fortsætte det arbejde, de er i gang med, og så tilføje et fokus på henholdsvis erhverv og kultur.

- Efter tre år med denne organisation har vi noget at stå på. Nu skal der så endnu mere fokus på erhvervslivet - også dem, der ikke nødvendigvis har med lyd at gøre, siger han.

Omvendt er det ikke planen at skære ned på aktiviteterne for handelslivet.

Hvad det bliver for en profil, som skal stå i spidsen for alt dette, er endnu for tidligt at sige helt konkret, lyder det fra Jesper Thyrring Møller.

Han kan dog sige så meget, at vedkommende skal tiltræde 1. august.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce