Annonce
Struer

Lydens By er kommet under international bevågenhed

Lydens By er nu nået helt til London. Foto: Lydens By

Struer/London: Repræsentanter fra Struer kom torsdag i fint selskab, da de med Lydens By-brandet deltog i den internationale konference City Nation Place Global i London.

Her kunne deltagere fra hele verden høre om arbejdet med at udvikle Struer som Lydens By.

Programmet, som ellers bød på oplæg om turistsamarbejder mellem Paris og London, branding af "The London Docks", Finland og Hongkong, indeholdt en session, hvor de to danske kommuner Struer og Billund fortalte om erfaringerne med at udvikle lokale brands baseret på en industriel arv.

Sådan, som man ser det i Struer med Bang & Olufsen og med LEGO i Billund, skriver Peter Kjeldbjerg, der er chef for Lydens By, i en mail hjem fra engelske og fortsætter:

- Vi var virkelig kommet i et fint selskab, men vi havde en skøn følelse af, at vi rent faktisk også havde noget at byde på, fordi vi er så insisterende med et nichebrand, som lyd jo er.

Og Lydens By-folkene fik da også selv mange nye ideer og kontakter med sig derfra.

- Det er City Nation Place, der selv har henvendt sig til os og bedt os om at komme til London, og det opfatter jeg som noget virkelig positivt. Det tyder på, at der bliver lagt mærke til os ude i verden, lyder det fra Peter Kjeldbjerg.

City Nation Place Global er en konference for lande, byer og steder, som arbejder med markedsføring af geografiske områder. Lige som i Struer er målet for de fleste deltagere at gøre deres områder mere attraktive for turister, tilflyttere og virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Jæger fik ram på gummiged

Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Annonce