Annonce
Struer

Lyde fra Struer Havn indgår i kunstværk

På Struer Havn vil der den 8. og 9. september være en lydinstallation, som kunstnerne, Johannes Björkman, Mathias Winther Kjeldsen og Lars Bech Pilgaard, står bag. Arkiv: Morten Stricker
Høresansen er i centrum i det nye værk, "Perspektiver af lyd", som får premiere søndag den 23. august. Lydkunstoplevelsen består blandt andet af et både audiovisuelt og visuelt møde med Struer Havn.
Annonce

Struer: Højttalere og billedrammer stiller skarpt på naturens lyde i ny kunstfilm og tre udendørs lydinstallationer til sensommer.

Lydkunstnere vil med værket, “Perspektiver af lyd”, give besøgende en sanselig oplevelse af den lokale natur omkring Struer Havn, Hvide Sande og skulpturparken, Deep Forest Art Land, nær Herning.


Vores vision er at få folk til at bruge et øjeblik mere på at lytte til den verden, de lever i, og måske efterfølgende begynde at tænke nogle tanker om, hvordan vi som mennesker påvirkes af både naturlige og kunstige lyde

Lars Bech Pilgaard, kunstner


Det fremgår af en pressemeddelelse.

Værket er en to-delt lydkunstoplevelse, som får premiere søndag den 23. august.

Den første del består af en online naturkunst-film med titlen, "Klang-Rum", og den anden del består af de tre lydinstallationer.

Bag værket står kunstnerne, Johannes Björkman, Mathias Winther Kjeldsen og Lars Bech Pilgaard, som alle tre er vokset op med en tæt relation til egnens natur.

Annonce

Lyt til verdenen

Lydinstallationen på Struer Havn er opsat som en naturligt udformet rute mellem rå naturlandskab, kassettebåndafspillere med bearbejdede lyde, som den besøgende inviteres til at manipulere og lege med, og visuelle markører i form af hvide trærammer.

- Vores vision er at få folk til at bruge et øjeblik mere på at lytte til den verden, de lever i, og måske efterfølgende begynde at tænke nogle tanker om, hvordan vi som mennesker påvirkes af både naturlige og kunstige lyde, siger Lars Bech Pilgaard.

Installationen kan opleves på havnen den 8. og 9. september fra klokken 10 til 18 begge dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

70 kontroller i weekenden: Politiet fandt intet galt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce