Annonce
Erhverv

'Lukket' butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Der er udsalg som vanligt i vinduerne hos Degn - Topshop, hvor indehaverne er forberedte på, at der fortsat kan gå lang tid, før de må åbne igen. Derfor har de taget utraditionelle metoder i brug. Foto: Morten Stricker
- I stedet for at sætte os ned og være kede af det, valgte vi at gøre noget og kæmpe, siger indehavere af tøjforretning. Salget i en lukket corona-tid giver dem tro på fremtiden.

Holstebro: Niels Kristian og Marianne Degn Vester var torsdag en tur i Vejle. Her købte de nyt tøj ind på et hotel, hvor de i alt var fire personer og et tilsvarende antal mundbind.

- Så du kan nok se, at vi ser lyst på efteråret, når vi køber ind i denne tid, siger en leende Marianne Degn Vester, der sammen med sin mand ejer Degn - Topshop i Holstebros gågade.

Personalet er sendt hjem, og butikken er lukket grundet corona.

- I sådan en situation bliver man nødt til at finde på noget andet, når man ikke kan åbne fordøren. I stedet for at sætte os ned og være kede af det, valgte vi at gøre noget og kæmpe, siger Niels Kristian Vester.

Personalet er stadig sendt hjem, men Degn - Topshop er ikke rigtig lukket.

Annonce

Så er der udsalg

På Facebook har man i corona-tiden lavet online-auktioner. En vare udbydes til en pris og kan ved køb hentes ved bagdøren - eller man kan få den tilsendt.

Og så er der udsalget.

- Den 2. januar er vores største salgsdag. Den dag, ja faktisk hele ugen, er svær at hente, konstaterer Niels Kristian Vester.

Særligt svært er det indhente omsætningen, når man har "lukket". Så derfor holder Degn - Topshop alligevel udsalg. Vinduerne ligner sig selv, spækket med tilbud, men fordøren er som sagt lukket. Telefonen er dog åben, og derfor ringer folk ind med det nummer, tøjet i vinduerne har fået, samt en størrelse. Betalingen foregår over mobilepay, og afhentningen foregår med afstand i et bestemt tidsrum.


Det, at vi gør det her, har gjort os til optimister med henblik på fremtiden, ligesom det også er en måde at fortælle kunderne, at vi er her altså stadig, corona eller ej.

Marianne Degn Vester, indehaver, Degn - Topshop.


- Det fungerer rigtigt godt. Vi er slet ikke på højde med den normale omsætning, men vi får flyttet en masse varer, som vi ellers ville have stået med, siger Marianne Degn Vester.

Annonce

Familien på job

Det er kun Niels Kristian og Marianne Degn Vester samt deres datter Christine Degn Friis, der arbejder i disse dage.

- Vi er jo nødt til for at holde omkostningerne nede, så vi har nogle gode, lange arbejdsdage, men nyder det. Det, at vi gør det her, har gjort os til optimister med henblik på fremtiden, ligesom det også er en måde at fortælle kunderne, at vi er her altså stadig, corona eller ej, siger Marianne Degn Vester.

Hos tøjbutikken Degn - Topshop har vinduernes udsalgsvarer denne gang fået et nummer. Dermed kan forbrugeren stadig gå på udsalg. Købet skal blot foregå over telefonen. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

De stormer frem på uddannelser og erhvervslivet: Men hvorfor er der ikke flere kvinder, der vil stille op til kommunalvalget?

Annonce