Annonce
Holstebro

Lukker: Slut med Dagli Brugsen i Mejrup

Dagli Brugsen i Mejrup lukker seneste den 31. juli. Konkurrencen fra Rema 1000 blev ganske enkelt for hård. Arkivfoto: Annelene Petersen Ritzau/Scanpix
Senest den 31. juli lukker Dagli Brugsen i Mejrup. Konkurrencen fra den nye Rema 1000 blev for hård.
Annonce

Mejrup: Daglig Brugsen i Mejrup har i mange år levet et stille og roligt liv med en fast kundekreds. Desuden var der et pænt stykke til nærmeste konkurrent.

Men det sluttede brat i oktober 2019, hvor Rema 1000 åbnede blot en kilometer derfra.

Den øgede konkurrence mærkede de meget hurtigt. Men de første meldinger lød på, at Dagli Brugsen var klar til at tage kampen op og finde frem til det fremtidige niveau. Åbningstiderne blev også indskrænket, og personalestaben blev reduceret.

I starten af 2020 blev der skiftet uddeler i Mejrup. Men konkurrencen var ganske enkelt for hård.

Men i weekenden meldte Dagli Brugsen ud på sin facebookside, at forretningen lukker senest den 31. juli.

Kædechef i Dagli Brugsen, Torben B. Andersen, bekræfter, at butikken i Mejrup lukker med udgangen af juli.

- Vi kunne hurtigt se, at der var tale om meget hård konkurrence. Vi var klar til at give det tid, men bunden blev hurtigt slået ud af forretningen. Vi må erkende, at det umiddelbart ikke var muligt at ændre udviklingen. Vi har ellers forsøgt, men udviklingen er desværre gået meget hurtigere, end vi havde forventet, siger Torben B. Andersen.

Annonce

Hjælpe medarbejderne

Fremtidsudsigterne er ifølge kædechefen heller ikke blevet bedre af, at der ifølge lokalplanen kommer endnu en dagligvarebutik til Mejrup inden for den nærmeste fremtid.


Vi kunne hurtigt se, at der var tale om meget hård konkurrence. Vi var klar til at give det tid, men bunden blev hurtigt slået ud af forretningen. Vi må erkende, at det umiddelbart ikke var muligt at ændre udviklingen.

Torben M. Andersen


Butikken vil blive afviklet i løbet af juli. Der vil komme frisk mælk og brød til butikken, mens en række af de øvrige varer i de kommende uger vil blive solgt med rabat.

Det er 20 medarbejdere, der mister deres arbejde med lukningen. Der er tale om fire fastansatte medarbejdere. De øvrige er unge løsarbejdere.

- Vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe medarbejderne videre til nye job. Vi er meget kede af, at det gik så hurtigt, siger Torben B. Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Sport

TTH sejrede i første træningskamp

Annonce