Annonce
Erhverv

Lukker og slukker på Brotorvet: Flytter ud på Sletten

Det kræver mere og mere specialviden at være revisor. Derfor er tendensen at samle ekspertisen i større enheder. Revisionsfirmaet Iversen & Hald i Holstebro bliver fra 1. august en del af revisionsfirmaet Beierholm, der har base på Sletten i Holstebro. Arkivfoto: Ritzau/Scanpix
Revisionsfirmaet Iversen & Hald bliver fra 1. august en del af Beierholm-koncernen. Indehaver Preben Hald kalder det en naturlig udvikling, selv om selvstændigheden bliver opgivet.
Annonce

Holstebro: Mandag var det revisionsfirmaet PwC, der offentliggjorde, at de 35 medarbejdere på Hjaltesvej for fremtiden skal arbejde på koncernens afdeling i Herning for at samle kræfterne.

Tirsdag er det revisionsfirmaet Iversen & Hald med kontor på Brotorvet i Holstebro, der meddeler, at de for fremtiden bliver en del af Beierholm-koncernen.

Skiftet sker fra 1. august, hvor kontoret på Brotorvet i Holstebro lukker og slukker. Indehaver Preben Hald og de ni medarbejdere flytter ud på Sletten i Holstebro og bliver en del af Beierholm, der har mange afdelinger rundt om i landet. Efter 1. august er der 30 ansatte på kontoret i Holstebro.

Dermed slutter den lokale historie om revisionsfirmaet, der har en historie tilbage til dengang momsen blev indført i Danmark.

- Det er gået mod større enheder i længere tid. Det er en naturlig udvikling i branchen, hvor der samles flere kompetencer på et sted, siger indehaver Preben Hald, der er registreret revisor.

Er det ikke vemodigt at opgive selvstændigheden?

- Jeg er meget afklaret med, at det er sådan, det er. Det ser vi mange steder i branchen. Det er selvfølgelig en lang historie, men det handler også om, hvordan vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt, siger Preben Hald, der mener, at det er oplagt at komme ind under Beierholm, der har en stærk lokal forankring og henvender sig til mange af de samme kundegrupper, som Iversen & Hald gør i dag.

Annonce

Digitalisering og sikkerhed

På samme måde som bankerne er kravene til revisorbranchen også vokset markant de senere år, når det handler om sikkerhed og digitalisering.

- Jeg føler mig overbevist om, at vores kunder vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen. Og på den anden side, at de får et stærkt bagland af specialister, som vi og virksomhederne kan trække på, siger Preben Hald. Hos Beierholm glæder administrerende direktør Søren V. Pedersen sig også over aftalen med Holstebro-firmaet. - Vi ved fra vores egne kunder, at de efterspørger stadig mere kompleks rådgivning om blandt andet skatteforhold og digitalisering – og vi tilbyder ydelser, der matcher den efterspørgsel, siger han i en pressemeddelelse.

Beierholm har i dag 1.250 ansatte på 31 kontorer i Danmark. I løbet af de seneste seks år har firmaet fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce