Annonce
Håndbold

LTH-direktør: - Vi vil gerne have spillerne tilbage i starten af juni

De rødklædte fra Lemvig-Thyborøn går med kraftige overvejelser om at genindkalde truppen om et par uger, mens TTH Holstebro indtil videre holder spillerne hjemme. Foto: Morten Stricker
Hos Lemvig-Thyborøn Håndbold ser direktør Flemming Nielsen gerne, at spillerne kan samles igen i begyndelsen af juni. Han afventer i øjeblikket svar på, hvilke betingelser holdet eventuelt må samles under. Hos TTH Holstebro forventer man ikke at samle spillerne til træning igen før næste sæsons opstart.
Annonce

Lemvig/Holstebro: Det er over to måneder siden, at ligaspillerne fra de nordvestjyske ligaklubber har haft en kampbold mellem hænderne. Efter coronakrisens indtog har den stået på træning hjemme i privaten og løbeture i det fri, mens bolden og fællestræningen har været parkeret på ubestemt tid.

Samfundet har dog bevæget sig i så positiv en retning, at der er blevet åbnet for flere og flere sportsaktiviteter. Heriblandt at professionelle idrætsudøvere må genoptage træningen. Det har de tænkt sig at benytte sig af i Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvis betingelserne for det ellers giver mening for dem.

- Vi overvejer det kraftigt, men indtil vi kender de præcise betingelser, så afventer vi. Hvis det kan lade sig gøre, så vil vi gerne have spillerne tilbage her i begyndelsen af juni, siger LTH-direktør Flemming Nielsen.

For direktøren handler det om, at holde spillerne en smule til ilden. Hvis man kigger i spåkuglen er det nemlig ikke urealistisk, at spillerne vil have haft en håndboldpause på fire-fem måneder, når startskuddet til næste sæson lyder.

- Vi har spillere, som på nuværende tidspunkt ikke har rørt en bold i tre måneder, og der er vidst ingen tvivl om, at de vil have godt af at være samlet igen, siger Flemming Nielsen, som samtidigt påpeger, at spillerne ikke skal samles for enhver pris.

- Hvis træningsbetingelserne bliver nogenlunde ligesom før, så giver det mening. Hvis spillerne eksempelvis skal testes før og efter træning eller noget i den stil, så bliver det nok for besværligt, siger Flemming Nielsen.

Annonce

Forventer stilstand

Hos TTH Holstebro forventer direktør John Mikkelsen ikke at se klubbens spillere igen inden næste sæson.

- Der er mange ting, som ikke er klarlagt endnu, hvis træningen skulle genoptages. Hvordan vi fysisk må omgås hinanden og brugen af lokaler, hvis vi skulle træne sammen. Vi har heller ikke noget vi skal træne op til i denne sæson, som det ser ud nu. Jeg forventer ikke at se spillerne tilbage til træning før opstarten til næste sæson, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Senest de to hold var i aktion var 9. marts, hvor de mødtes i et atypisk lokalopgør i Lemvig, som blev afviklet i en tom hal uden tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce