Annonce
Struer

Lokalt testcenter åbner onsdag - husk at booke tid

Fra onsdasg morgen kan borgerne i Struer Kommune blive testet i et mobilt testcenter i Energipark Struer. Foto: Mette Mørk
Nu skulle det være sikkert og vist: der oprettes fra onsdag morgen og til og med fredag et mobilt testcenter i Energipark Struer
Annonce

Struer: Hundredevis af borgere får fra onsdag morgen klokken 9 muligheden for at blive testet for smitte med Covid-19.

Det slår såvel Region Midtjylland som Struer Kommune fast. Det sker efter at kommunen troede, at der var landet nn håndfast aftale om at regionen ville opstille et mobilt testcenter i Energipark Struer. Fra tirsdag morgen.

Imidlertid ændrede regionen mandag aften åbningdagen til onsdag i forbindelse med indsatsen i hele nordvestjylland. Forrest i den strategi står den omfattende test i Holstebro og Ringkøbing-Skjern kommuner, hvor alle 115.000 borgere er blevet opfordret til at lade sig teste.
Det sker i lyset af det store smittetryk og fundet af mutationer af coronavirus fra mink, der er blevet fundet hos flere smittede.

Annonce

- Pokkers ærgerligt

Formanden for kommunens corona-udvalg, konnumaldirektør Jesper Thyrring Møller, fik beskeden om den ændrede aftale sent mandag. Han mener, at den pludselige ændringa af åbningen af et mobilt testcenter i Struer for Region Midtjylland er et spørgsmål om ressourcer.

- Til regionens forsvar, så kæmpes der hele tiden på at få teststeder stillet op i hele regionen, siger Jesper Thyrring Møller.

Flere borgere mødte tirsdag morgen forgæves op ved Energipark Struer for at blive testet. Blot for at finde en lukket dør.

- Det er naturligvis pokkers ærgerligt. Men under alle omstændigheder kan ingen blive testet uden på forhånd at have booket en tid, siger Jesper Thyrring Møller.

Annonce

Book tid - og husk kortet

Når testcentret åbner onsdag morgen er det med udsigten til at teste til og med fredag - alle dage fra klokken 9 til 16.

Det er anden gang at Region Midtjylland opstiller et mobilt testcenter i Struer. Første gang var for omtrent en måned siden, da Struer Kommune havde landets største smittetryk i slipstrømmen på et udbrud af smitte på Thyholm.

Dengang var der test tre dage i Energipark Struer, og to dage i Midtpunktet Thyholm. Alle, der ville testes kunne møde op. Sådan er det ikke denne gang. For at kunne blive testet, så skal der være booket en tid. Det gøres på www.coronaprover.dk.

Du skal også huske dit sundhedskort, og Region Midtjylland beder om, at du gerne tjekker https://www.rm.dk/om-os/aktuelt/corona/test-for-smitte-med-coronavirus/ inden du tager hjemmefra. Åbningstiderne kan nemlig ændre sig med kort varsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Overså bilist i sving

Annonce