Annonce
Lemvig

Lokalplan skal bane vej for at udvide efterskole

Nørre Nissum Efterskole har blandt andet ønske om en ny idrætshal samt nye parkeringsarealer. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Forslag er på vej i høring i otte uger, hvor alle kan kommentere på planerne

Nørre Nissum: Som tidligere omtalt i avisen har Nørre Nissum Efterskole planer om en række udvidelser, og nu er første skridt taget. Politikerne i teknik- og miljøudvalget har godkendt et nyt forslag til en lokalplan, som derfor nu skal ud i en otte uger lang høring. I den tid får alle mulighed for at kommentere på sagen.

- Vi har tidligere haft et punkt inde, hvor der var et ønske om at få skabt rammerne til blandt andet en hal og nogle ekstra aktiviteter i form af bedre parfkeringsplads og andre ting. Så derfor har vi lavet denne lokalplan, der rummer de fremtidige udviklingsscenarier, som skolen ser ind i, siger udvalgets formand, Steffen Damsgaard.

Det mest essentielle i et nye forslag er, at den rummer to konkrete byggefelter samt et nyt parkeringsareal.  Et byggefelt skal anvendes til at opføre en ny gymnastik- og springhal lige nord for den eksisterende idrætshal. Syd for den eksisterende idrætshal bliver et areal udlagt til en nyt idrætsanlæg, der skal anvendes til padel og tennis. Endelig bliver to arealer mellem vejene Kirkebyen og Hovedgaden udlagt til parkeringsarealer.

Annonce

- Vores signal efter både den første og den nuværende behandling af sagen er, at vi ønsker at være medspiller og skabe rammerne, når det er muligt. Og det mener vi, er muligt at gøre her, siger Steffen Damsgaard.

Der var opbakning fra alle medlemmer af udvalget, så dermed bliver det nye forslag nu lagt frem på det næste byrådsmøde, hvor det også ventes godkendt. Derefter går planen ud i den otte uger lange høringsperiode, inden lokalplanen bliver endelig tilrettet og godkendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce