Annonce
Erhverv

Lokale HK-medlemmer har savnet kollegerne

Kollegerne betyder rigtigt meget for HK-medlemmerne, påpeger afdelingsformanden for HK MidtVest, Marianne Køpke. Foto: HK MidtVest
Annonce

Midt- og Vestjylland: HK har i en webbaseret survey via HK Danmarks medlemspanel taget temperaturen på, hvordan det står til blandt mere end 4000 af deres medlemmer.

Ni ud af de ti adspurgte HK-medlemmer fra Midt- og Vestjylland har svaret, at de har savnet deres kolleger under corona-krisen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Ud fra svarene i undersøgelsen står det klart, at kollegerne betyder rigtigt meget for os. Det ved vi allerede fra tidligere undersøgelser, men det træder helt tydeligt frem her under corona-krisen, fortæller Marianne Køpke, der er afdelingsformand for HK MidtVest.

Generelt har de de midt- og vestjyske HK’ere været glade for at arbejde hjemmefra. Blot hver femte medlem tilkendegiver, at det ikke har været tilfældet.

- Jeg tænker, at hjemmearbejde fremover kan give helt nye muligheder for et bæredygtigt arbejdsliv uden så meget stress og jag, siger Marianne Køpke.

I kraft af corona-restriktionerne har 56% af medlemmerne dog angivet, at det har været hårdt at passe både børn og arbejde samtidigt.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Akademichef roser topscorer Tønnesen

Annonce