Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Sofie McQueen sidder her til højre for Leonora, der med sangen "Love is Forever" sikrede Danmark en 12.-plads ved Eurovision Song Contest 2019. Foto: Scanpix
Sofie McQueen - der stammer fra Handbjerg og har gået på MGK i Holstebro - var med på det danske Grand Prix-hold, der blev nummer 12 ved Eurovision-finalen i lørdags.

Handbjerg: Leonora sikrede i lørdags Danmark en 12.-plads ved det internationale Melodi Grand Prix med sangen "Love is Forever", og med på holdet på scenen i Israel var den 24-årige sanger Sofie McQueen, der stammer fra Handbjerg og har gået på Struer Gymnasium og MGK i Holstebro.

- Det var en kæmpestor oplevelse at være med til. Det var rigtig sjovt, og heldigvis gik det godt med en finaleplads, hvor vi blev nummer 12. Det er vi rigtig godt tilfreds med, siger Sofie McQueen, der lige skulle rive 14 dage ud af kalenderen for at kunne repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest 2019.

Hun går til dagligt på tredje år på konservatoriet i Odense. Her er hun i øjeblikket i fuld gang for at forberede sin bachelor-koncert.

- Jeg fik henvendelsen om at deltage på det danske Melodi Grand Prix-hold i marts, og jeg skulle lige finde ud af, om det kunne lade sig gøre i forhold til konservatoriet. Det kunne det heldigvis godt, siger Sofie McQueen.

Det var hendes sanglærer på konservatoriet, Helle Henning, der bragte hende i kontakt med Grand Prix-holdet.

- Det er en omfattende proces med så stor en tv-produktion. Vi var 14 dage i Israel. Der var dog også nogle fridage ind imellem, hvor vi kunne være turister og se noget af landet, siger Sofie McQueen, der blandt andet var på udflugt til Det Døde Hav.

Hun håber, at det kan styrke hendes karriere at have været med på Grand Prix-holdet.

- Det er selvfølgelig svært at sige, hvad det kan komme til at betyde, men nu har jeg da i hvert fald haft mit ansigt på skærmen, så måske kan det give nogle lignende kor-roller i fremtiden, siger Sofie McQueen, der efter sommerferien fortsætter med kandidatuddannelsen på det fynske konservatorium.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

- Folk besørger overalt

Struer

Maria Gjerding (DN): Vi er slet ikke i mål, men vi er godt på vej

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

112

En højst uheldig dag: 11 sigtelser mod ung mand

Sport

Måbjergs målkonge skød jysk mesterskab i hus

Holstebro

Nykredit taber otte millioner på årets landsby - Plexus reddet ud af gældskniben

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Struer

Efter han genåbnede for anvisningerne til plejehjemmet i Asp: Venstre lægger borgmester på grillen

Annonce