Annonce
Erhverv

Lokal julegaveordning presser priserne i bund for butikkerne

Sille Qvistgaard ejer Bog & Idé og Legekæden i Struer. Arkivfoto: Peter Andersen
Struer Shopping vil gøre det nemt for erhvervsdrivende at købe julegaver til medarbejderne lokalt, men for at være med skal butikkerne sætte prisen så meget ned, at avancen kan ende med at forsvinde.

Struer: Selvom det kan virke tidligt, så er det allerede nu nødvendigt for eksempelvis firmaer at begynde at tænke på indkøb til medarbejderjulegaver. Og i et forsøg på at holde indkøbene lokale, så har Struer Shopping, der tidligere hed Struer Handelsstandsforening, nu lanceret hjemmesiden struergaver.dk, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Her har lokale firmaer meldt ind med forslag til julegaver eller gavekort, som virksomheder kan bestille og få leveret direkte fra butikken. Eller de kan sende deres medarbejdere et personligt login, så medarbejderen selv kan gå ind og udvælge noget, de kunne tænke sig.

"Mere end femten lokale butikker fra Struer Handelsstandsforening og Thyholm Handelsstandsforening har budt ind med deres bedste gaveidéer til platformen med særligt gode tilbud, som kun kan fås på struergaver.dk," skriver Struer Shopping i pressemeddelelsen.

Annonce

For lille avance

Men det er ikke alle butikker, der synes, at det nye tiltag er lige godt. Eksempelvis vil man ikke kunne finde varer fra hverken Legekæden eller Bog & Idé, der som sammenslået butik drives af Sille Qvistgaard.

Hun fik tilbuddet om at være med som forhandler i struergaver.dk, men valgte at sige nej tak.

- Til at starte med syntes jeg faktisk, det var en god idé, og jeg havde besluttet mig for at være med. Men da jeg skulle melde min butik til, så jeg, at det skulle være specialtilbud, og så kan jeg ikke længere være med, siger Sille Qvistgaard.

Hun fortæller, at butikker for at kunne tilbyde deres varer til virksomheder gennem struergaver.dk skal komme med ekstraordinære tilbud med stor rabat, samt at de skulle komme med flere forskellige slags tilbud.

Vi kan ikke sætte prisen så langt ned, så avancen ikke er højere end den er.

Sille Qvistgaard

- Og avancen på legetøj og bøger er i forvejen ikke ret høj, så hvis vi skulle sætte det yderligere ned til måske halv pris, så gav det ingen mening for os, siger hun.

Sille Qvistgaard understreger, at alt, hvad der bliver gjort for at støtte det lokale forretningsliv, er godt.

- Men vi kan ikke sætte prisen så langt ned, når avancen ikke er højere, end den er, konkluderer hun.

Struergaver.dk er lanceret med hjælp fra Lydens By-sekretariatet, hvor chef John Fogde ifølge pressemeddelelsen er glad for den nye ordning.

"Vi er rigtigt glade for at kunne bakke op om kommunens handelsliv med et nyt tiltag, der samtidig gerne skulle gøre det lettere for virksomheder at bestille julegaver i en travl tid," udtaler han ifølge pressemeddelelsen.

Er det ikke at underminere lokale forretninger, hvis de skal give så stor rabat på deres produkter for at være med i ordningen, at avancen stort set forsvinder?

- Struer Shopping har indkøbt et produkt på vegne af sine medlemmer, og vi kan se, at der er mange butikker, der har meldt sig til, og de kan godt se en pointe i det. Det er en god mulighed for forretningerne for at blive eksponerede mod kommunens erhvervsliv og på den måde få flere kunder, siger John Fogde.

Håbet med den nye platform er, at den med tiden kan udvikles til ikke kun at være gældende til jul, men hele året, oplyser John Fogde.

Der kan købes julegaver til medarbejdere gennem struergaver.dk indtil den 10. december.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Holstebro

Dorthe vil forsætte med at tatovere trods forbud fra EU: - Jeg føler mig pisset op og ned ad ryggen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Erhverv

Fra gårdbutik til gågade: Birte gør drømmen til virkelighed, og åbner tøjbutik på Østergade

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Overlægen, der selv blev patient, kommer med hård kritik af  test-systemet: I sætter mit liv på spil, når jeg skal stå i kø med syge

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Erhverv

Hård kamp i gågaden: Butikker klar til at betale 10.000 kroner for at finde ny medarbejder

Sport

Fremtiden ligger i Holstebro - både på og uden for banen: Jeg har nået en alder, hvor der skal mere til end bare at have et arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Struer

Kørte frem for rødt: Tog afsporet på station

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Erhverv

Få din burger bragt helt til døren: Madbude rykker ind i Holstebro

Annonce