Annonce
Ulfborg/Vemb

Lokal duo vil puste nyt liv i værtshus-bygningen

Der kommer til at ske ting og sager inde bag murene her i den gamle værtshus-bygning i Ulfborg de næste par uger frem. Arkivfoto: Jan Briks
Der er nyt udskænkningssted på vej i Ulfborg - på en kendt gammel adresse.

Ulfborg: Den har levet en turbulent tilværelse - værtshuset under geviret her i Ulfborg. Flere har nemlig brændt fingrene i forsøg på at få gang i Hjortestuen. Senest Martin Schiermer, der i 2018 meldte sig klar til at drive værtshuset videre, men som gik konkurs et halvt år efter.

Men nu melder to unge herrer deres ankomst under geviret. De købte bygningen i fredags - får udleveret nøglerne i dag:

- Og så skal vi ellers i gang med at renovere, siger 32-årige Lars Schmidt Jakobsen.

Annonce

Han udgør halvdelen af duoen, der skal få de gamle bygninger til at synge på ny. Han er tømrermester i eget firma, og har købt ejendommen sammen med makkeren Jakob Leif Andersen, der ejer JPJ Spartelteknik i Tim.


Vi har jo begge syntes, at det var et hyggeligt sted, så da vi så, at den var til salg, sad vi og snakkede sammen. I første omgang bare om at lave lejligheder, men det blev hurtigt til, om ikke det kunne være fedt, at få en bar op at stå også - og få lidt liv i Ulfborg igen.

Lars Schmidt Jakobsen, ny medejer af bygningen på Holmegade 11 i Ulfborg


Langt størstedelen af ejendommen skal indrettes til lejligheder. 2. salens lejlighed behøves der ikke at renoveres synderligt på og den kan i princippet lejes ud, som den er. 1. salen skal ifølge planerne stå færdig til udlejning midt i maj. Og så er der planer om at lave lejlighed i stueetagen - hvor der førhen har været værtshus.

Lars Schmidt er indehaver af Staby Tømrermester ApS og en af de to lokale, der nu vil puste nyt liv i værtshus-bygningen i Ulfborg. Arkivfoto: Pressefoto

Så der bliver køkken-alrum, hvor der engang var bardisk. Endnu venter de nye ejere dog lidt med at renovere på stueetagen.

Baren

Men barmiljøet forsvinder ikke fra adressen. Der skal nemlig laves barmiljø i den gamle 'Rævehulen'. Her forestiller de to sig en sportsbar eller bar i irish pub-stilen.

- Der kommer noget pool, dart og spillemaskine. Og så med mulighed for at oddse, siger Lars Schmidt Jakobsen.

Han er selv tidligere gæst på Hjortestuen, og ærgrede sig over, at den måtte lukke:

- Vi har jo begge syntes, at det var et hyggeligt sted, så da vi så, at den var til salg, sad vi og snakkede sammen. I første omgang bare om at lave lejligheder, men det blev hurtigt til, om ikke det kunne være fedt, at få en bar op at stå også - og få lidt liv i Ulfborg igen, siger han.

De to nye ejere skal nu i gang med renoveringen. Planen er, at den nye bar skal stå færdig allerede i starten af maj.

- Så må vi se, om vi kan nå det til den tid, og hvornår, vi får lov at åbne, siger Lars Schmidt Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce