Annonce
Sport

Liverpool-legende binder sig til skotsk storklub

Neil Hanna/Ritzau Scanpix
39-årige Steven Gerrard har skrevet under på en kontrakt med Glasgow-klubben Rangers FC frem til 2024.

Rangers FC har forlænget kontrakten med manager Steven Gerrard frem til sommeren 2024.

Glasgow-klubben indtager i denne sæson en andenplads lige bag arvefjenden Celtic.

Ledelsen er dog så tilfreds med det præg, som Liverpool-legenden har sat på storklubben, siden han tiltrådte i sommeren 2018, at han nu får kontrakten fornyet.

I denne sæson har Gerrard ført Rangers frem til 16.-delsfinalerne i Europa League. I kvalifikationen slog skotterne blandt andet førerholdet i den danske Superliga, FC Midtjylland, ud.

39-årige Gerrard spillede stort set hele karrieren i Liverpool, hvor han også var anfører.

Efter en afslutning på den aktive karriere i amerikansk fodbold vendte han retur til Liverpool, hvor han var ansat som ungdomstræner.

Han underskrev i 2018 en fireårig aftale med Rangers, som nu er blevet forlænget med yderligere to år.

Rangers har 38 point efter 15 spillerunder i den bedste skotske fodboldrække. Det er to point færre end Celtics førerhold.

/ritzau/

Annonce
Rangers FC''s hjemmeside med nyheden om forlængelsen med Gerrard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Så mange vil være skolechef

112

Spritbilist: I får aldrig mine nøgler

Leder For abonnenter

Det er til glæde vendt

Da amerikanske FMC overtog Cheminova i 2014, fulgte nogle år, hvor medarbejder-antallet blev reduceret kraftigt. Amerikanerne lavede nyt hovedsæde for sine europæiske aktiviteter på Sjælland. Udmærket for Danmark, men rigtig skidt for Lemvigegnen, som i årene efter overtagelsen måtte konstatere, at det meget store og for kommunen vigtige antal såkaldte videnarbejdspladser på Cheminova forsvandt. Anlægget blev et produktionsanlæg uden forskningsafdeling med meget mere, og derudover har man også set antallet af medarbejdere i produktionen skrumpe. Vi skal ikke lang tid tilbage, før der på Lemvigegnen begyndte at brede sig en tvivl, om amerikanerne på sigt også ville satse på afdelingen på Rønland, eller man ville flytte produktionen og dermed lukke egnens største private arbejdsplads ned med de følgevirkninger, det ville have. Nu får melodien tilsyneladende en helt anden positiv melodi. Vi kan i dag afsløre, at FMC har planer om at etablere et anlæg, der omregnet til danske kroner ligger på omkring en halv milliard kroner at bygge. Og 300 skal arbejde på at etablere produktionsanlægget. Nu skal det selvfølgelig siges, at på Rønland vil man ikke bekræfte, at det er korrekt. Man vil ikke udtale sig om noget, der ikke er besluttet endeligt. Men vi observatører kan jo så også bemærke, at det ikke bliver kontant afvist. Rygterne kører, og der tages ikke til genmæle. Meget tyder på, der er noget reelt om snakken. Det er beviset på, at FMC ikke blot har en fremtidig plan med Cheminova, hvilket man jo også i dag bekræfter, man har. Det slukker også tidligere tiders pessimisme om, at man kunne risikere, at der lukkes ned. Det er en meget velkommen nyhed, som har stor betydning for Vestjylland og for beskæftigelsen i fremtiden. Det fremgår ikke noget om antal arbejdspladser i forbindelse med et nyt anlæg. Men under alle omstændigheder vil det skabe aktivitet og beskæftigelse både på virksomheden og hos underleverandører til gavn for hele egnen.

Annonce