Annonce
FCM

Linde-knægt måtte blive på bænken i FCMs pokalnedtur

Brian Priske valgte blandt andet at kigge Sory Kabas vej, i stedet for at give debut til 17-årige Tobias Damtoft fra Vejrumstad, da FC Midtjylland skulle forsøge at afværge en pokalfiasko mod Fremad Amager. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Annonce

Amager: 17-årige Tobias Damtoft fra Vejrumstad, der oprindeligt spillede for Linde Boldklub før han rykkede sydpå, var med på bænken da superligaens tophold FC Midtjylland torsdag aften var en tur i hovedstadsområdet i pokalturneringen.

Desværre for den unge offensivspiller, blev det ikke til debut for ulvene. En 1-0 føring til hjemmeholdet Fremad Amager og et rødt kort i begyndelsen af anden halvleg til FCMs Jens-Lys Cajuste betød, at der ikke blev plads til at give spilletid til talenterne. I stedet var det profilerne Sory Kaba og Frank Onyeka, samt Nicolas Madsen, der blev sendt i ilden.

De kunne dog ikke vende ulykken, og derfor endte det med et pokalnederlag til holdet, der ellers endnu ikke har prøvet at tabe i superligaen. Kampens enlige mål blev scoret af hjemmeholdets 21-årige angriber Samson Iyede, der selv har en fortid på FCMs akademi.

Dermed bliver det ikke til noget titelforsvar for FC Midtjyllands regerende pokalmestre, der nu kun har superligaen at koncentrere sig om.

Annonce
Annonce
Sport

Superliga-talenter binder sig til HB

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce