Annonce
TTH Herrer

Liga-boblere hentes ind i førsteholdstruppen

Fløjtalenterne Tobias Bay og Anders Flæng kommer også i næste sæson til at være en del af ligaholdet i TTH Holstebro. Arkivfoto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro har indgået ungdomsaftaler med de to unge fløjspillere Tobias Bay og Anders Flæng, der i den kommende sæson skal agere reserver på ligaholdet.
Annonce

Holstebro: I sidste sæson var de også inde og snuse til ligaholdet, og det kan de unge fløjspillere Tobias Bay og Anders Flæng fortsætte med i den kommende sæson.

U19-spillerne har indgået nye ungdomskontrakter med TTH Holstebro, således at de bliver de en del af den nye cheftræner, Søren Hansens, ligatrup. I klubben er man godt tilfredse med, at der er plads til lidt lokalt blod i ligatruppen.

- For TTH er det altid en stor fornøjelse at se vores egne lokale talenter med i ligatruppen. Det betyder, at det ungdoms- og talentarbejde, som klubben udfører i samarbejde med talentorganisationen Holstebro Elitesport, giver udbytte, siger talentansvarlig Anders Høj i en pressemeddelelse.

De to unge TTH-talenter kan nu se frem til en sæson, hvor der bliver nok at se til. Ud over at være backup for hver deres fløj i ligatruppen, skal de også træne og spille kampe for U19- og 2. divisionsholdet.

- Tobias og Anders har begge et stort potentiale, som vi skal udvikle på. Nu skal de i lære i ligatruppen, og så glæder vi os til at følge dem fremover, siger Anders Høj.

Tobias Bay spillede som ungdomsspiller i Hogager GF og HH90, mens Anders Flæng startede i Mejdal-Halgaard inden han kom til TTH Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce