Annonce
Kultur

Lidenlunds gamle drenge blev mestre

Spillerne fra Lidenlund Boldklub kan glæde sig over, at de i weekenden vandt landsmesterskabet i indendørs fodbold for herrer over 55 år. Privatfoto

Lemvig: Selv om man er kommet lidt op i årene, kan man stadig være ferm til at spille indendørs fodbold.

Det viste old boys-holdet fra Lidenlund Boldklub i weekenden, da de vandt DGI's landsmesterskab i indendørs fodbold for herrer over 55 år.

John Juelsgård, Finn Bro Jensen, Elmer Lange, Kim Lind, Jan Lind og Aage Jensen var med på det vindende hold, der kunne drage hjem fra Løgumkloster i Sønderjylland med titel, medaljer og trofæ.

Der skulle noget nær målfoto til for at afgøre, at DM-titlen skulle til Nordvestjylland. Efter de fem puljekampe stod det nemlig lige på point mellem Lidenlund Boldklub og de nærmeste rivaler, som var værterne fra Tønder/FC Sydvest. Begge hold havde 13 point efter de fem puljekampe, og havde spillet uafgjort 2-2 i deres indbyrdes opgør. I den kamp havde Lidenlund været bagud 0-2, men fik siden scoret de to mål, der sikrede uafgjort.

I sidste ende blev den samlede målscore afgørende, og her var det til Lidenlunds fordel, at de undervejs havde hentet en storsejr på 9-0 over sjællandske Femhøj IF, mens Tønder/FC Sydvest "kun" besejrede sjællænderne med 4-2.

For flere af spillerne var det ikke en ukendt følelse at vinde landsmesterskabet i indefodbold. For to år siden var Aage Jensen, Elmer Lange, Jan Lind og Kim Lind med på det hold fra Ramme-Lomborg IF, der også vandt landsmesterskabet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce