Annonce
Debat

Lev med det, Palle Lykke Ravn!

Ib Randrup. Pressefoto

Læserbrev: Højeste vækst i 15 år, bomstærk økonomi, højeste beskæftigelse, sindssyge resultater nogensinde. Gode resultater som Mette Frederiksen (S) og hendes regering kan fremvise efter to år i regering. Disse var ordene i Palle Lykke Ravns (S) indgangsbøn i Dagbladet i indeværende uge. Men kan det nu også passe?? Eller smykker Palle Lykke Ravn og regeringen sig med lånte fjer? Naturligvis gør man det.

Når Danmark befinder sig i en højkonjunktur, skyldes det naturligvis, at den nuværende regering blev født med en sølvske i munden efter Lars Løkkes regering og ikke på baggrund af erhvervsfremmende initiativer fra den nuværende regering. Den stigende efterspørgsel på arbejdskraft, hænger blandt andet sammen med, at jo flere man flytter på overførsel, jo større bliver efterspørgslen på arbejdskraft. Læs blandt andet ungdomsledighed, Arne-pension og dimittendsats.

Efterfølgende causerer Palle Lykke Ravn over den politiske tone, som han mener, er blevet for hård, og at man går efter manden (læs: statsministeren) i stedet for bolden. Jeg kan ikke være uenig i, at en sober debattone til enhver tid er ønskelig. Men Mette Frederiksen har, lige siden hun overtog statsministeriet, regeret på en monokratisk og magtfuldkommen vis og med en arrogance, som gør det svært for debattørerne at navigere i.

Annonce

Da statsministeren konstant befinder sig i orkanens øje, er der ingen bold, kun Mette Frederiksen.

Da statsministeren konstant befinder sig i orkanens øje, er der ingen bold, kun Mette Frederiksen. På talrige presse- og tirsdagsmøder i Folketinget nægter hun at svare på nærgående, men relevante spørgsmål. Hun og hendes kollektiv i koordinationsudvalget begik danmarkshistoriens største ulovlige overgreb mod minkbranchen, som fik katastrofale konsekvenser. Når det kunne ske, skyldes det udelukkende Mette Frederiksens hårde lederstil, der ikke tåler at blive modsagt af sine ministre. Endvidere omgiver hun sig med rådgivere, der på ganske uforskammet vis beflitter sig med et grovkornet sprogbrug. ”Luk lortet, Rul jer, Feje kujoner” og andet skidtsnak. Og da toilettet brænder under hende og departementkonen Barbara Bertelsen, sletter de deres korrespondance. Hvorfor? - måske fordi de har noget at skjule!

På et pressemøde, hvor statsministeren igen kom på glatis, forlod hun mødet med ordene: ”Ja, der ryger en finke af panden, men: Jeg er statsminister, Stol på mig, Lev med det”, som om det er givet, at hvis man er statsminister, så taler man sandt. Her betjener hun sig af bydeform, hvilket en politiker skal vare sig for. Det bryder hverken folket eller pressen sig om! Mette Frederiksens selviske lederstil viste sig senest i dronningens nytårstale, der var stærkt politiserende.

Det er klart, at de mange skandalesager påvirker debattonen, men hvis den skal ændres, kunne man måske starte i statsministeriet. Indtil videre Palle Lykke Ravn: ”Lev med det!”

Annonce
Holstebro

Ulla kan ikke nå at donere blod efter sygehusflytning: - Jeg vil ikke bruge en feriedag på det

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Tuha fik nok en nat: Nu udgives hendes tanker om tørklædet, tilværelsen og tiden i Holstebro

Sport For abonnenter

Alt forberedt på en hurtig afrejse til EM: Bramming er klar hvis telefonen ringer

Kultur

Johnny Madsen gad ikke corona-restriktioner og efterlod festival med et problem: Ny og dyrere afløser er fundet

Struer

Omikron holder fest i nordvest: Lige nu smittes fire personer hver time døgnet rundt

Mens politikerne skændes om løsningen: Virksomheder mangler akut hænder til 14.000 jobs

Erhverv For abonnenter

Niels og livsværket: Træskoene og legetøjet blev overhalet af elcyklen

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Struer

Erlings lille hund blev bidt bagfra en sen aftentime: - Det er et større rovdyr, som har haft fat i den her hund

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Struer

Er du interesseret i et dobbelt lederjob, så er det nu, ørerne skal foldes ud: - Det er da lidt mærkeligt at være med til at finde sin afløser, men også privilegeret

Debat For abonnenter

Smitten er nærmest ude af kontrol, og lad os så komme videre

Holstebro

A.P Møller-fond giver millioner til nyt søsportscenter: Vi håber at kunne begynde byggeriet allerede i år

Annonce