Annonce
Navne

Lemviger skal hjælpe Danish Crown med kommunikationen

Bjarke Kamstrup. Arkivfoto
Danish Crown har ansat pressechef i Fødevareministeriet, Bjarke Kamstrup, som Public Affairs manager og kommunikationspartner.

Lemvig: Ifølge en pressemeddelelse fra Danish Crown kommer Bjarke Kamstrup fra den 1. maj til at danne parløb med Director of Public Affairs i Danish Crown, Frederik Greibe.

Bjarke Kamstrup er uddannet journalist og har efter ansættelse hos TV/Midt-Vest arbejdet på Christiansborg som politisk reporter på TV 2. Det var den brede erfaring med politik, der ledte til, at han i ​2019 blev ansat i Fødevareministeriet som pressechef.

- Dialogen med omverdenen er vigtig for Danish Crown, som i disse år er i gang med en grøn omstilling, og her er ikke mindst kommunikationen med aktørerne inden for fødevareområdet væsentlig for at kunne sætte fokus på de rigtige områder. Derfor er jeg meget glad for at få Bjarke med holdet, siger Astrid Gade Nielsen, kommunikationsdirektør i Danish Crown, i pressemeddelelsen.


Jeg bilder mig ind, at min baggrund i det vestjyske giver mig et godt kendskab til menneskene og miljøet i landbruget.


Bjarke Kamstrup er opvokset i Lemvig, og han har i sine år i lokal- og regionaljournalistik været tæt på landbruget.

- Jeg bilder mig ind, at min baggrund i det vestjyske giver mig et godt kendskab til menneskene og miljøet i landbruget. Danish Crown er i gang med en spændende transformation, og jeg glæder mig til at kaste mig ind i kampen for en mere bæredygtig fremtid for fødevarer, siger Bjarke Kamstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Julie Holm præsenteret i ny ligaklub

Navne

Irak-krigen tændte EL-profils politiske ild

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce